El repte del Recetario Mañoso dedicat als pintxos i les tapes em va fer ampliar la meva llista d'espera de receptes. Cada vegada que fullejo i repasso els llibres que tinc de pintxos i tapes marco unes quantes i tan aviat com puc, les cuino.
Aquesta setmana m'he comprat un extra de HOLA! COCINA DE TEMPORADA amb un especial TAPAS. Ja us podeu imaginar com ha augmentat el llistat!
Aquesta que us porto avui és semblant a la tradicional dels dàtils amb bacon, però amb plàtan. Vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- Plàtan
- Bacon fumat o cansalada curada
- Oli d'OVE
PREPARACIÓ:
- Talleu els plàtans a trossos de dos dits d'ample aproximadament.
- Emboliqueu cada trosset de plàtan amb una tira de bacon i punxeu-ho amb una broxeta.
- Fregiu-ho amb abundant oli d'oliva. Deixeu-ho reposar damunt d'un plat amb paper de cuina per tal d'eliminar l'excés d'oli.
- Presenteu de manera ben atractiva. Com més us agradi!
Ja veieu...ben fàcil! I diferent! A nosaltres, que els plàtans ens agraden molt, ens va encisar!
Me gusta mucho este aperitivo y darte las gracias por ello.Buenas noches amiga.
ResponElimina¡Gracias a ti por tus palabras y por tu visita!
EliminaBesos,
Olga
La reina de les tapes!!!!!!!!! El plàtan deu quedar rebó!!!! no hi penso Mai en el plàtan, sempre me'l menjo cru!! Petonets
ResponEliminaRes de reina....aficionada! Nosaltres també el mengem sempre cru! M'encanta...
EliminaPetonets i bona tornada!
Olga
Aquesta proposta amb plàtan , per a mi millor que amb dàril.
ResponEliminaPtnts
Glòria
Per mi...quasi que també, Glòria!
EliminaPetonets,
Olga