TAPES AMB ALBERCOC #fruitadolçadelariberadebre

                                                                                                                                     

El cap de setmana em vaig animar a preparar unes tapes amb albercoc. Sí, sí, amb albercoc! A la revista que em vaig comprar la setmana passada hi havia una tapa amb albercoc i vaig decidir-me a preparar les meves combinacions (a la revista era albercoc+patè de tonyina). 
Encara em quedaven uns albercocs madurs però durs a la nevera i el seu destí final va ser animar-nos el vermut de diumenge. 
Vaig fer tres combinacions diferents i totes tres ens van agradar molt. Us les explico! 

TAPA 1: Albercoc, formatge cremós i paté d'olives negres picant La Masrojana. 
La combinació va ser sorprenent! 

 

TAPA 2: Albercoc, formatge cremós, ous de lumpus
Si no voleu posar formatge, l'albercoc i els ous també són molt bons (és com se la va menjar el meu marit, que no li agrada el formatge). 


TAPA 3: Albercoc, foie micuit, flor de sal, pebre mòlt i oli OVE


Desitjo que us hagin agradat aquestes tres propostes i us animo a provar-les. I.....que també feu la vostra pròpia combinació! 

Comentaris

  1. Ets molt "AGOSARADA"!!!....Felicitats:=)MªAssumpció

    ResponElimina
  2. Saps que hagués fet jo? Coure una mica els albercocs al forn, amb el toc agredolç aquestes combinacions que has fet han de quedat mooooolt bé!!!

    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. El toc que li queda a l'albercoc després de passar-lo pel forn no m'acaba d'agradar....Al natural, m'encanta!
      Petonets, Glòria!
      Olga

      Elimina
    2. A mi m'encanta cuit!!!!! No hem de coincidir sempre amb tot, veritat fillola bloguera???😁😁😁
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  3. Jo els vaig avorrir els albercocs!! Hauré de tornar a incorporar-los, m'has fet entrar ganes!
    Ptnts

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo no sóc de menjar molts però sí que m'agraden!
      Petonets, Marta!
      Olga

      Elimina
  4. Si que és veritat, no estem acostumats acombinar aquestes fruites tan requetebones amb salat... i amb formatges queden súper bones!m'apunto la tapa! petó

    ResponElimina
  5. Quins entrants mes originals per un aperitius.
    Molt combinat el dolç amb salat.
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho hem provat i ens ha agradat! Una recepta més a la llista!
      Petonets, Isabel!
      Olga

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!