El cap de setmana em vaig animar a preparar unes tapes amb albercoc. Sí, sí, amb albercoc! A la revista que em vaig comprar la setmana passada hi havia una tapa amb albercoc i vaig decidir-me a preparar les meves combinacions (a la revista era albercoc+patè de tonyina).
Encara em quedaven uns albercocs madurs però durs a la nevera i el seu destí final va ser animar-nos el vermut de diumenge.
Vaig fer tres combinacions diferents i totes tres ens van agradar molt. Us les explico!
TAPA 1: Albercoc, formatge cremós i paté d'olives negres picant La Masrojana.
La combinació va ser sorprenent!
TAPA 2: Albercoc, formatge cremós, ous de lumpus
Si no voleu posar formatge, l'albercoc i els ous també són molt bons (és com se la va menjar el meu marit, que no li agrada el formatge).
Si no voleu posar formatge, l'albercoc i els ous també són molt bons (és com se la va menjar el meu marit, que no li agrada el formatge).
TAPA 3: Albercoc, foie micuit, flor de sal, pebre mòlt i oli OVE
Desitjo que us hagin agradat aquestes tres propostes i us animo a provar-les. I.....que també feu la vostra pròpia combinació!
Ets molt "AGOSARADA"!!!....Felicitats:=)MªAssumpció
ResponEliminaDe tant en tant s'ha de ser, Assumpció!
EliminaPetonets,
Olga
Molt bo
ResponEliminaGràcies! Ens ha agradat molt!
EliminaPetonets,
Olga
Saps que hagués fet jo? Coure una mica els albercocs al forn, amb el toc agredolç aquestes combinacions que has fet han de quedat mooooolt bé!!!
ResponEliminaPtnts
Glòria
El toc que li queda a l'albercoc després de passar-lo pel forn no m'acaba d'agradar....Al natural, m'encanta!
EliminaPetonets, Glòria!
Olga
A mi m'encanta cuit!!!!! No hem de coincidir sempre amb tot, veritat fillola bloguera???😁😁😁
EliminaPtnts
Glòria
Jo els vaig avorrir els albercocs!! Hauré de tornar a incorporar-los, m'has fet entrar ganes!
ResponEliminaPtnts
Jo no sóc de menjar molts però sí que m'agraden!
EliminaPetonets, Marta!
Olga
Si que és veritat, no estem acostumats acombinar aquestes fruites tan requetebones amb salat... i amb formatges queden súper bones!m'apunto la tapa! petó
ResponEliminaDestijo que t'agradi, Teresa!
EliminaPetonets,
Olga
Quins entrants mes originals per un aperitius.
ResponEliminaMolt combinat el dolç amb salat.
Una abraçada
Ho hem provat i ens ha agradat! Una recepta més a la llista!
EliminaPetonets, Isabel!
Olga