El cap de setmana passat vaig ser molt afortunada! Vaig tenir el goig de poder formar part del CONCURS DE CUINA @BENIXEF, emmarcat dins la Fira de l'Auberge de Benissanet, adreçat a xiquets i xiquetes de la Ribera d'Ebre de 6-13 anys.
Des d'aquestes línies vull agrair a l'Ajuntament de Benissanet, a la Comissió organitzador de la FIRA DE L'AUBERGE i a la Rosa Martínez el que haguessin pensat en mi.
El concurs consisteix en preparar un plat (que va ser presentat la setmana anterior) davant dels assistents, del jurat i amb un temps límit, una hora. Poden utilitzar microones, forn, paelles,....i també tenen a la seva disposició frigorífics.
No és fàcil treballar sota pressió i els ho van fer molt bé!
El jurat valora el fet que el plat presentat sigui més o menys igual que el que es presenta la setmana anterior, que s'hagi millorat la seva presentació i que el treball i organització de cadascun dels xiquets i xiquetes hagi estat el màxim autònom possible (estan acompanyats d'un adult responsable que els pot donar un cop de mà a l'hora de treure un plat del forn, portar-lo a la nevera....però no a fer la recepta).
Van participar dotze cuiners/es i van presentar des d'entrants salats, un arròs, diversitat de postres i un pastís. Això sí, condició imprescindible: han de portar AUBERGE (préssec), de la varietat que vulguin.
|
Timbal de llagostins i auberge |
|
Copa d'auberge i galeta |
|
Auberge amb mató |
|
Amanida variada d'auberge groc i pernil d'ànec |
|
Textures d'auberge |
|
Montaditos amb nectarina blanca |
|
Arròs al curri amb auberge |
|
Pastís d'auberge |
Els guanyadors del concurs van ser.......
|
1r GENÍS TREIG SERRA Creps d'auberge amb salsa de xocolata blanca |
|
2n MONTSE VINAIXA TARTERA Mousse de iogurt grec amb melmelada d'auberge
|
3r (compartit) IRENE PUJOL MIRÓ Tortuguinis |
|
|
3r (compartit) MARTÍ RUBIO ROCA Sushi dolç d'auberge
Només em queda felicitar als guanyadors i a l'Ajuntament per la iniciativa de fer cuinar als petits i petites de la comarca amb un producte local molt nostre, l'auberge de Benissanet.
I una vegada més....moltes gràcies per la classe de cuina que vaig rebre i per haver-me deixat compartir una bonica i emocionant activitat culinària!
|
Com puja la canalla!!! Segur que vas xalar!! 😘😘😘
ResponElimina