Top blocs de receptes

dimecres, 30 d’agost de 2017

BUNDT CAKE DE PERA I VAINILLA #fruitadolçadelariberadebre


Estiu és sinònim de fruita dolça, sobretot a la nostra comarca.....la Ribera d'Ebre. Als nostres pobles és molt comú que entre amics, familiars, veïns, companys de feina, etc..ens obsequiem amb fruita dels nostres horts. 
Un matí del mes de juliol va sonar el timbre de casa i...quin regal! La meva companya Paquita, mestra jubilada de la nostra escola i gran persona, em va portar una preciosa caixeta de peres. Dolces i boníssimes! 
Vam menjar-ne de postres uns quants dies, vaig fer melmelada i el bundt que ara mateix us presento. 

M'agrada conèixer nous blocs de rebosteria amb els pugui aprendre i experimentar nous reptes. Així va ser com vaig fer cap al bloc COOK THE CAKE. Aquesta vegada no he fet cap modificació dels ingredients de la recepta original. L'he amassat amb la meva estimada Kintchen Aid.
Vinga, us explico!

INGREDIENTS: 
  • 3 ous L
  • 375g de farina de rebosteria
  • 300g de sucre
  • 1 cdta i 1/2 de Royal
  • Uns 300g nets de pera  (tallada a trossets petits) 
  • 90g de llet sencera
  • 100g d'oli d'OVE
  • Una cdta d'extracte de vainilla bourbon 
  • 1/2 cdta de canyella 
  • Sucre glass per decorar
PREPARACIÓ:
  1. Escalfem el forn a 170º.
  2. Preparem el motlle: el ruixem amb spray desemmotllant. Reservem.
  3. Tamissem la farina amb el Royal. Reservem.
  4. Batem els ous amb el sucre amb l'accessori de les varetes, a velocitat alta. Han de quedar ben escumosos. Canviem l'accessori, posem la pala. 
  5. A poc a poc, a velocitat 1, anem afegint l'oli, la llet, la vainilla i la canyella. Quan està tot ben incorporat és el moment d'incorporar la farina, també a poc a poc. L'acabem d'integrar bé amb una espàtula. 
  6. Per últim, afegim les peres i barregem bé amb l'espàtula, amb moviment envolvents. 
  7. Aboquem la massa al motlle. Fem uns petits cops contra el pedrís de la cuina (jo poso un drap entre el pedrís i el motlle).                           
  8. Fornegem durant una hora aproximadament. Comproveu el punt de cocció amb un escuradents o amb un testador. 
  9. Treiem del forn i deixem reposar el bundt uns 10 minuts dins el motlle.                     
  10. Desemmotllem el bundt sobre una reixeta de refredar.                                            
  11. Abans de portar-lo a taula l'empolvorem amb sucre glass.                             
Ja veureu quin plaer és menjar-lo! Us animo a preparar-lo, no us decebrà! 





10 comentaris:

  1. Fa pinta de ser boníssim! M'encanten els pastissos amb fruita.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho era, Clara, ho era! Ens va agradar molt però que molt!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  2. Uixxxxxx, quines ganes de tornar a fer algun bundt!!!! Aquest per exemple pinta molt bé i molt bo.
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. En no res....hi tornaràs, Glòria! Petonets,
      Olga

      Elimina
  3. Respostes
    1. Sí, és veritat! Gràcies, Luisa María!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  4. Reina dels bundts! Pintassa! Prenc mota per quan tingui regals meravellosos!😘

    ResponElimina
    Respostes
    1. Noooo...res de reina! Aficionada i ja està! Ja veuràs com t'agradarà....
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  5. Súper fan de les peres! cada dia una! Aquest bescuit amb el toc de vainilla només pensar-hi...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic convençudíssima de que t'agradaria molt, Cristina!
      Molts petonets i...bon cap de setmana!
      Olga

      Elimina

Digue'm què opines!!!