Dies enrere vaig publicar la recepta dels musclos al vermut, recordeu?
Ens van agradartant els musclos que vaig pensar en utilitzar el vermut per fer les escopinyes al vapor, que també m'agraden moltíssim.
Quina idea! Que bones! Quin encert!
Aquesta vegada vaig triar un vermut Yzaguirre, un que m'agrada molt.
Vinga, a veure si us agrada!
INGREDIENTS:
- 1kg d’escopinyes
- 1 got d'aigua
- 1/2 got de vermut
- 1 polsim de sal
- 1 fulla de llorer
- Uns granets de pebre (8-10)
PREPARACIÓ:
- Netegem les escopinyes. Les escopinyes les hem de deixar una bona estona en un bol amb aigua i sal.
- En una cassola al foc posem el got d'aigua, la sal, el pebre i la fulla de llorer. Ho portem a ebullició.
- Quan l'aigua estigui bullint aboquem el 1/2 got de vermut i a continuació incorporem les escopinyes.
- Les coem durant uns minuts, fins que totes estan obertes (5 minuts aprox.).
Molt bona proposta!!!
ResponEliminaEl vermut...mai falla!
EliminaPetonets, Marta!
Olga
El vermut blanc sec dóna un toc fantàstic als plats.
ResponEliminaBona proposta, Olga.
Una abraçada.