Top blocs de receptes

divendres, 3 de novembre de 2017

BUNDT CAKE DE CARABASSA AROMATITZADA I NOUS #


Amb aquest bundt participo al sorteig que fa cada any el bloc I LOVE BUNDT CAKES i la botiga online Claudia &Julia amb motiu del #NationalBundtCake2017 que té lloc el dia 14 de Novembre. 
És la primera vegada que preparo un dolç amb carabassa cuita al forn o carabassa torrada. I...no serà l'última! M'ha agradat moltíssim. 
La recepta és del llibre de la Bea Roque EL RINCÓN DE BEA. Altres vegades us he parlat d'aquest llibre; per mi és com una "biblia"  dels bundts. He aprés molt amb ell i té receptes molt atractives. 
He utilitzat el motlle BOTANICAL PUMPKIN LOAF (6cups), adient al temps de tardor. Com és més petit que el que utilitza la Bea al llibre, he fet mitja recepta. Hi ha un ingredient que no he utilitzat, el clau en pols. 
Anem a per la recepta! Us explico!
INGREDIENTS: 
  • 125 ml d'oli d'OVE
  • 150g de sucre
  • 2 ous L
  • 125g de farina
  • 3/4 parts de cdta de bicarbonat 
  • 1 cdta de canyella
  • 1/2 cdta de nou moscada en pols
  • 1/2 cdta de sal
  • 200g de puré de carabassa cuita al forn 
  • 50g de nous
  • Sucre glass per decorar (opcional)
PREPARACIÓ: 

  1. Escalfem el forn a 175º.
  2. Preparem el motlle. El greixem amb spray antiadherent. El reservem.
  3. Tamissem la farina, el bicarbonat, la sal, la canyella i la nou moscada. Reservem.
  4. Batem els ous amb el sucre fins que blanquegen i estiguin escumosos (accessori varetes, velocitat 4 aprox.). Canviem a accessori pala. 
  5. Anem incorporant molt poc l'oli, fent un rajolí molt finet (velocitat 1). Una vegada hem abocat tot l'oli augmentem la velocitat i el barregem un minut més. 
  6. Afegim el puré de carabassa a velocitat baixa el temps just que costa que s'incorpori a la massa. 
  7. Incorporem la farina en tres vegades, només fins que estigui ben integrada a la massa. Si convé l'acabem de barrejar amb una espàtula.
  8. Finalment, afegim les nous i les barregem amb l'espàtula. 
  9. Aboquem la massa dins el motlles, allisem la superfície i fem uns copets. 
  10. Enfornem el bundt durant uns 45 minuts o fins que el punxem i el testador surt net. 
  11. Passat el temps de cocció, el deixem reposar uns 10 minuts dins el motlle i ja el podem desemmotllar. El deixem refredar damunt una reixeta. 
  12. Una vegada estigui fred l'empolvorem amb sucre glass. 
I ja està! Ja podem gaudir d'un bundt cake de tardor que és tota una delícia. Us ho asseguro! 






18 comentaris:

  1. Aquest motlle és una preciositat! I com dona de si una carabassa! Molt bon Bundt! 😘

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho és, Marta! De fet...tots ho són, oi? La carabassa és una passada! Quin munt de coses que es poden fer amb ella!
      Petonetsi bona setmana,
      Olga

      Elimina
  2. Ja té raó la Marta...el motlle per sí sol convida a menjar-se el bundt.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que són preciosos...El bundt era moooolt bo!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  3. que bo Olga, m'encanta la carbassa a les coques, és tan versàtil oi? T'ha quedat amb un aspecte molt rústic i m'encanta! apuntat! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Roser! La veritat és que m'ha agradat moltíssim!
      Petonets i...moltes gràcies per la teva visita!
      Olga

      Elimina
  4. Olga, espero que tindràs molt sort amb el sorteig. Jo per suposat que ja te'l compro ara! Amb carbassa!!! ha de ser molt bo! :D Petons reina i bona setmana!
    P.S - per cert Olga, quan tingui una mica de temps t'enviaré un privat perquè jo continuo tenint problemes per desemmotllar-los. Tinc l'esprai que em vas recomanar i tot i així... he de dir que el motlle que em porta més problemes és el de la flor https://www.nordicware.com/catalog/product/view/id/2437/s/blossom-bundt-pan/category/41/
    Però vaja, que alguna cosa faig malament perquè sempre, sempre es trenca al desemmotllar-lo... però ja parlarem! Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Dolors! M'ha encantat el bundt a la carabassa! Gran descobriment!
      Quan vulguis...a la teva disposició!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  5. Que bueno y que rustico que queda con este molde.
    Suerte en .
    Bss

    ResponElimina
    Respostes
    1. Miquel....a mi m'encanta! Gràcies per la visita!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  6. Hola, te felicito por tu blog. Está realmente lleno de ideas. Este pastel tiene un aspecto fantástico y estoy seguro de que también es muy bueno. Definitivamente lo haré. Mientras tanto te sigo así que no pierdo nada. Si pasas por mi lado Yo sería feliz

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Muchas gracias! Voy a ver el tuyo....
      Un abrazo,
      Olga

      Elimina
  7. Quin motlle més xulo!! Té pinta de guanyador!!! Molta sort! :).

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tots els motlles d'aquesta casa m'agraden! I molt! Gràcies, Teresa!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  8. Queden boníssims els bescuits especiats, i aquest té una pinta estupenda!!

    ResponElimina
  9. Quin motlle tan xulo!!!!
    M'encanten els cócs de tardor...per tant m'agrada moooolt aquest😋
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moooooltes gràcies! Ja saps que són una enamorada dels NordicWare!
      El cóc...tota una delícia!
      Petonets,
      Olga

      Elimina

Digue'm què opines!!!