Aquest pintxo que us porto avui també va nèixer després de la visita a la Fira del Torró d'Agramunt! La veritat és que va ser un dia molt bonic. Vaig gaudir d'una fira que no coneixia i de la bona companyia de les companyes blogueres.
Durant els dies de la fira es van organitzar diferents showcookings en directe. Nosaltres només vam assistir a un però per les xarxes vam poder conèixer que es va fer als altres. És aquí quan neix aquest pintxo!
El vaig veure publicat a Instagram i automàticament vaig dir...aquest el preparo jo! I així va ser! Els nostres amics ens van ajudar a donar el vist-i-plau a la combinació!
La coseta més senzilla del món...això sí, amb productes de qualitat. Tenia anxoves de l'Escala que la meva filla em va portar quan van anar a visitar la fàbrica i Torró de crema torrada Vicens, del que vaig comprar a la fira.
INGREDIENTS:
- Anxoves de l'Escala
- Torró de crema torrada Vicens
- Llesques petites de pa torrat
PREPARACIÓ:
- Torrem les llesques petites de pa o el comprem torrat al nostre forn de confiança.
- Traiem les anxoves del pot les deixem eliminar l'excés d'oli sobre un paper de cuina
- Tallem el torró a talls del tamany d'un dit aprox.
- Muntem la torrada: llesca de pa-anxova-torró. L'enganxem amb un pintxo ben bonic i ja està.
Si penseu que us sobra el pa, perfectament podeu muntar el pintxo sense la llesca. Al vostre gust!