BACALLÀ FUMAT AMB PASTA D'OLIVA PROVENÇAL @LaMasrojana


Després d'uns quants dies sense publicar torno amb una tapa ben senzilla i alhora ben bona. Ideal pels àpats festius de Cap d'Any i Reis que ens esperen! 

L'última setmana de feina es va complicar i no vaig poder mantenir el ritme de publicació de receptes. Em va saber greu....però no arribava a tot. Ara ja està...després d'uns dies de festes nadalenques familiars i de carregar piles, torno a ser aquí. 

Per preparar la tapa que avui us presento només necessiteu aquests ingredients: 
  • Bacallà fumat 
  • Pasta d'oliva provençal La Masrojana
  • Oli d'oliva 
  • Pebre mòlt
La preparació és ben senzilla: 
  1. Talleu a tires el bacallà
  2. Barregeu una mica de pasta d'oliva amb oli d'oliva. Repartiu la barreja per sobre del bacallà. 
  3. Finalment, empolveu-lo amb pebre mòlt. 
Desitjo moltíssim que us agradi!



Comentaris

  1. Visca la senzillesa en una recepta!!! I segur que rebona! Vas triomfar??

    Petons Olga, i bon any 2018!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!