Després d'uns quants dies sense publicar torno amb una tapa ben senzilla i alhora ben bona. Ideal pels àpats festius de Cap d'Any i Reis que ens esperen!
L'última setmana de feina es va complicar i no vaig poder mantenir el ritme de publicació de receptes. Em va saber greu....però no arribava a tot. Ara ja està...després d'uns dies de festes nadalenques familiars i de carregar piles, torno a ser aquí.
Per preparar la tapa que avui us presento només necessiteu aquests ingredients:
- Bacallà fumat
- Pasta d'oliva provençal La Masrojana
- Oli d'oliva
- Pebre mòlt
La preparació és ben senzilla:
- Talleu a tires el bacallà
- Barregeu una mica de pasta d'oliva amb oli d'oliva. Repartiu la barreja per sobre del bacallà.
- Finalment, empolveu-lo amb pebre mòlt.
Desitjo moltíssim que us agradi!
Visca la senzillesa en una recepta!!! I segur que rebona! Vas triomfar??
ResponEliminaPetons Olga, i bon any 2018!!!