Qualsevol excusa és bona per provar una recepta de bundts!
Havia d'anar a casa dels meus pares...hi havia trobada familiar amb les meves tietes i vaig pensar que era una ocasió ideal per portar una coseta dolceta per acompanyar el cafè.
Vaig buscar per la xarxa i vaig fer cap al bloc REZETAS DE CARMEN. Vaig trobar un bundt que em va agradar a primer cop d'ull...un bundt que portava cafè!
En compte de fer-ho amb un motlle gran l'he fet amb motlles petits. A la recepta original no porta cap cobertura i com a mi els bundts m'agraden empolvorats amb sucre glass o amb un glaceja, he optat per cobrir-los amb una cobertura de licor de cafè. La veritat és que li ha donat un toc molt especial! Ah! I també li he afegit aroma de vainilla, que m'agrada molt posar-la als bundts.
Vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- 50ml de cafè
- 100ml llet
- 360g de farina
- 3 ous L
- 135g de sucre blanc
- 135g de sucre
- 1 cdta d'aroma de vainilla
- 165ml d'oli OVE
- un polsim de sal
- 1 cda de Royal
- 120g d'avellanes torrades picades
- Ingredients glacejat: sucre glass, licor de cafè
- 1 polsim d'avellanes picades per decorar
PREPARACIÓ:
- Escalfem el forn a 180º.
- Preparem els motlles ruixant-los amb spray antiadherent. Reservem.
- Batem els ous amb el sucrem fins que blanquegen. Jo ho faig amb l'accessori pala a Vel.4.
- Baixem velocitat i molt poc a poc anem incorporant l'oli, la llet i el cafè.
- A continuació anem incorporant la farina barrejada amb el Royal.
- Finalment afegim les avellanes picades. Les barregem utilitzant una espàtula.
- Aboquem la massa als motlles i fornegem durant uns 30 minuts.
- Deixem refredar els mini bundts dins el motlle durant 10 minuts. Passats els minuts, desemmotllem i deixem refredar damunt una reixeta.
- Preparem el glacejat una vegada s'han refredat els mini budnts. Barregem tres cullerades de licor de cafè amb sucre glass (a ull, fins que aconseguiu la textura que us agradi).
- Repartim el glacejat i empolvorem amb avellanes picades.
Vam gaudir d'una bonica tarda en família...tietes, pares, cosins, germans, nebodets! Com m'agraden aquests moments!
A més de preciosíssims han d'estar tremendos, m'encanta el cafè i aquest glassejat regalimant ;). Petonets!
ResponEliminaDoncs sí! Qualsevol excusa és bona i si a més porta cafè, ha de ser genial haver trobat l'excusa perfecte per poder-lo fer :)
ResponEliminaPetons
M'encanta el format de mini! Són ideals per a menjar i per a fer regals individuals! He de fer-me amb uns els posaré a la llista de regals (els que tinc, no m'agraden!!!)
ResponEliminaPtnts Olga
M'encanten aquests minimotlles. Hauré de parlar amb la Marta a veure si fem alguna inversió 😂😂😂😂
ResponEliminaPtnts
Glòria