Som a les portes de Pasqua, sinònim de dinars al camp amb la família o els amics. Desitgem que enguany tinguem bon temps per poder gaudir plenament de la natura!
Avui us porto una amanida que us pot servir per portar-la a un dinar al mas, a l'hort, al càmping, a l'ermita...allí on feu la celebració. Una amanida molt especial! A la nostra família agrada molt...sobretot a la meva mare.
Aquesta és especial! Porta oli d'oliva arbequina aromatitzat amb taronja de LA MASROJANA...tota una exquisitesa.
Si el voleu provar el podeu comprar a la seva botiga on-line o venir a Móra d'Ebre a la seva agrobotiga. No us penedireu, us ho asseguro!
Ah! I si busqueu receptes amb els seus productes...cliqueu aquí!
Vinga, anem a per la recepta!
INGREDIENTS:
- Ous tofonats durs
- Bacallà esqueixat dessalat
- Taronja
- Oli d'oliva aromatitzat amb taronja La Masrojana
- Olives negres d'Aragó La Masrojana
- Flor de sal
PREPARACIÓ:
- Tallem a trossets la taronja i l'ou dur.
- En un plat o safata col·loquem la taronja, l'ou dur, el bacallà esqueixat. L'amanim generosament amb l'oli de taronja i una mica de sal.
- Repartim per sobre les olives negres.
I ja veieu! Una amanida ben fàcil de fer i ben...deliciosa!
M'has donat molt bona idea!!!
ResponEliminaGRÀCIES!=)MªAssumpció
Mmmm
M'hi apunto.
ResponEliminaEstic segur que m'encantarà.
Una abraçada.
Perdona, entre l'oli a la taronja, l'ou tofonat i el bacallà... et faig "la ola" quina passada de productes i tot junt, de deu!!! Felicitats Olga. Ptnts
ResponEliminaJa en Facebook em va cridar l'atenció. Senzilla i deliciosa. B7s
ResponElimina