Avui us presento el meu primer paté fet amb vegetals.
La meva amiga bloguera Marta del bloc PA DE NOUS és una autèntica experta en aquest tipus de patès!
Ella és una mica la culpable de que m'hagi engrescat en preparar-ne aquest.
Marta...és el primer que faig i no serà l'últim!
Vinga, us eplico!
INGREDIENTS:
- 200g de formatge cremós tipus Philadelphia
- 2 brins de safrà de Sta Coloma de Queralt
- 1 cogombre petit
- 1 polsim de pebre mòlt
- 1 cdta de suc de llimona
- 1 rajolí d'OVE
PREPARACIÓ:
- Introduïm el cogombre i el safrà al got de la batedora i ho triturem.
- A continuació afegim la resta d'ingredients i ho acabem de triturar.
I ja està! Ja podem gaudir d'un paté especial, diferent, refrescant.....
Per presentar-lo ho he fet amb una torrada de pa de motlle de cereals, salmó i sal de pernil. MMmm...no us podeu imaginar que bo és!
Són boníssims aquests patés, veritat Olga?????
ResponEliminaLa Marta ens hi ha introduit, als patès i a les algues. Coses de tenir blogs heheh.
Ptnts i bona tornada a la rutina!
Glòria
Molt, Glòria! M'ha agradat molt!
EliminaJo...les algues...de moment, no m'atreveixo.
Petonets i molt bona setmana,
Olga
Ciao, buonissimo, buona giornata, michelaencuisine
ResponEliminaGrazie mille, Michela! Buona settimana1
EliminaPetonets,
Olga
Querida Olga, imagino que el pepino será natural no? Tiene una pinta estupenda, seguro que te lo copio.
ResponEliminaUn Besito y buena semana
Sí, sí, Pilar! Pepino natural! Está muy rico, ya verás.
EliminaUn beso enorme y mis mejores deseos para esta semana.
Olga
M'encanta que t'havia agradat! Ja veus, súper fàcil de fer i el resultat molt bo! I de varietats mil!!!!
ResponEliminaPeton Olga i molt bona setmana, que és curteta!!!!
Gràcies per fer-me descobrir els patés vegetals, Marta!
EliminaPetonets i molt bona setmana,
Olga
Patentareu marca de patés a aquest pas! Seguiu, seguiu. Es veu molt fàcil de fer.
ResponEliminaMolt fàcil i molt bo, Cristina!
EliminaMolts petonets i...bonan setmana!
Olga
Em fa pensar en el tzatziki un salsa de la cuina grega a base de iogurt grec i cogombre. És molt refrescant i combina molt bé amb altres plats, també per untar el pa, tal com tu has fet.
ResponEliminaSegur que és boníssim.
Una abraçada.
Bueno sin dudarlo, y asi casero doblemente mas bueno.
ResponEliminapetons
Doncs són una idea molt bona per quedar bé amb els entrants d'un dinar de festa: ràpids de fer, originals i boníssims!
ResponEliminaMarta