Avui us porto una amanida que ha estat el gran descobriment de la temporada.
La vaig descobrir en una classe de Thermomix amb motiu de l'event Mundo Thermomix i des d'aquell dia l'he fet diverses vegades i totes...ha triomfat! És tota una delícia! Una gran combinació d'ingredients amb una vinagreta que li dóna un toc molt especial. Respecte a la recepta original redueixo la quantitat de pebrot roig.
Vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- 300g de bròcoli
- 100g de pebrot roig (200g a la recepta original)
- 1 maçana àcida pelada
- 30g de pinyons
- 25g d'OVE
- 15g de vinagre
- 1/2 cdta de sucre
- 2 cdtes de mel
- 1 cdta i 1/2 de mostassa de Dijon
- 1 cdta de sal
- 1 polsim de pebre mòlt
PREPARACIÓ THERMOMIX:
- Tallem a trossos el bròcoli, el pebrot i la maçana.
- Introduïm tots els ingredients dins el got del Thermomix.
- Trossegem 6segons/Velocitat 4.
- Ho aboquem a una safata o en un bol que sigui bonic per portar-ho a taula.
PREPARACIÓ TRADICIONAL:
- Preparem la vinagreta amb l'oli, el vinagre, la mostassa, la mel, el sucre, la sal i el pebre mòlt. Ho barregem molt bé. Reservem.
- Trossegem el bròcoli, el pebrot i la maçana a trossets molt petitets.
- En un bol o enciamera barregem les verdures, la maçana i els pinyons. Aboquem la vinagreta i barregem molt bé.
Us ha sorprès? A mi...la veritat és que molt! S'ha quedat a casa nostra, ens ha agradat molt.
Expliqueu-me què us sembla a vosaltres!
Hmmm, sorprenent i bonissima.
ResponEliminaEns va sorprendre molt ! S'ha quedat fixa a casa nostra!
EliminaPetonets i moltes gràcies per la visita!
Olga
Molt bona Olga, en puc donar fe!
ResponEliminaPtnts
Glòria
Gràcies, Glòria! Senzilla i sense cap complicació!
EliminaPetonets,
Olga
Hola, nueva seguidora; felicitaciones por blogs y publicaciones; este es el último publicado por mí: http://ioamoilibrieleserietv.blogspot.com/2018/05/25-indiscrete-domande-cinematografiche.html
ResponEliminaSi quieres te espero como lector/a permanente
Gracias
Iré a visitarte! Gracias!
EliminaOlga
Quina pinta mes bona i fresqueta!! petonets :)
ResponEliminaGràcies, Sílvia! Ha arribat a casa nostra per quedar-s'hi! Ens agrada molt!
EliminaPetonets,
Olga
L'altre dia vaig llegir aue la sopa de llaguter és un plat típic de la Ribera, saps com es prepara??
ResponEliminaBusco informació i et dic!
EliminaUna abraçada,
Olga
Ara que ja l'has penjat! Ja la puc publicar! La vaig fer el mateix cap de setmana que ens la vas fer ! Quina delícia! a casa va triomfar! ptnts
ResponEliminaContenta de que us agradés, Marta!
EliminaPetonets,
Olga
M'encanta!! aquesta no la coneixia, però me l'emporto perquè amb la thmx en un plis ho tenim! Petonets!
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaEl broquil el poses cru?
ResponElimina