El cap de setmana és temps de tapes!
Aprofitem que fem la cervesa, el vermut...i ens ve de gust preparar una tapa per celebrar-ho.
Avui us porto una de ben senzilla i ben gustosa...una torrada de maduixes i roquefort. Un gran descobriment per la meva filla i per mi! Recordeu...el 50% de la família som unes fans autèntiques dels formatges! L'altre 50% res de res...formatge zero.
La preparació és ben senzilla: unteu una torradeta (el pa que sigui de bona qualitat) amb formatge roquefort (quantitat al vostre gust) i poseu a sobre mitja maduixa.
Desitjo que us agradi i....molt bon cap de setmana!
Sembra buono, buona giornata.
ResponEliminaSì, è molto buono! Buona giornata!
EliminaPetonets,
Olga
Caram, quina idea, això cal tastar-ho!
ResponEliminaUna abraçada.
Manel.
És una combinació que sorprén, ja veuràs! Desitjo que t'agradi!
EliminaPetonets,
Olga
Una variant de la de melmelada amarga de taronja...també ha de ser molt bona!
ResponEliminaPTNTS
Glòria