Amb
la calor arriba la temporada per excel·lència de les amanides i dels gaspatxos.
L’estiu passat em vaig fer una autèntica fan
dels gaspatxos amb fruites: de cireres, de préssec, de meló, de síndria...
Avui
us presento un gaspatxo preparat amb maduixes, una de les fruites que més ens
agraden a casa.
No li he posat pebrot verd perquè no em fa gaire el pes (sovint no em senta bé). Vosaltres, si us
agrada, poseu-lo!
INGREDIENTS:
- 500 de maduixes
- 500g de tomàquets madurs pelat
- 50g de ceba
- 1 cogombre d’uns 100g
- 1 o 2 alls (al vostre gust)
- 20g de vinagre suau
- 50g d’oli d’oliva verge extra
- 200g d’aigua freda
- 1 cdta de sal
- 1 polsim de pebre molt
PREPARACIÓ TRADICIONAL:
- Trossegem les verdures i les maduixes i les introduïm al got de la batedora.
- Afegim la sal, el vinagre, l’aigua, l’oli i el pebre molt. Ho triturem molt, molt bé.
PREPARACIÓ AMB THERMOMIX: Introduïm dins el got tots els ingredients excepte l'oli d'oliva. Triturem 3 minuts/Vel.10. A continuació afegim l'oli i barregem 2segons/Vel.10.
Ho
presentem en un bol, got o copa ben bonics.
Buonissimo, buona giornata, michelaencuisine
ResponEliminaGrazie miller, Michela! È molto buono!
EliminaBuona settimana!
Olga
Jo poso menys quantitat de 🍓🍓, el tastaré seguint les teves proporcions.
ResponEliminaAh! I el pebrot li poso vermell.
Ptnts
Glòria
Umm que exquisito!!besos
ResponEliminaHola Olga. M'encanta el gaspatxo amb maduixes i el tinc al blog fa segles amb unes fotos horribles. No tinc temps de renovar res, així que disfrute veient el teu.
ResponEliminaUna forta abraçada i gràcies per unir-te al nou projecte.
Molt bo! Veus tu no hi poses pebrot verd, i jo en canvi no hi poso all. I a casa no saben que hi poso cogombre, sinó em matarien jejeeje ptnts Mara
ResponElimina