Avui us porto l'última amanida "diferent" que hem provat a casa nostra. La vaig veure a la revista Thermomix del mes d'agost i de seguida la vaig "marcar" per fer-la.
A casa nostra ens agrada posar fruita a les amanides. Fins ara ho havíem fet amb la pera, la taronja, la maçana, el préssec, la nectarina...però ens faltava la síndria.
La d'avui en porta! I ens ha agradat molt!
La vinagreta li dóna un toc molt especial, sense ella no seria el mateix. Respecte a la recepta original he fet un canvi...no li he posat alvocat ni mostassa a la vinagreta. A la propera ho provaré!
Vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- Enciam (la varietat que més us agradi, uns 150g)
- Polpa de síndria tallada a daus (uns 300g)
- Uns 80g de salmó fumat
- Uns 80g de bacallà fumat
- INGREDIENTS VINAGRETA: dues cullerades de mel, oli d'OVE, vinagre balsàmic, un polsim de sal, un polsim de pebre mòlt.
PREPARACIÓ:
- Tallem la síndria i trossegem l'enciam. Ho col·loquem en una safata, bol o enciamera.
- Preparem la vinagreta barrejant tots els ingredients d'aquesta.
- Repartim la vinagreta per damunt de l'amanida.
I ja està! Ho barregem ben barrejat i...a gaudir! Aprofitem que encara fa calor per preparar bones amanides!
Desitjo que us agradi!
La fruita aporta frescor a l'amanida i li dóna personalitat.
ResponEliminaM'agrada la combinació amb els fumats.
Una abraçada.
Mooooltes gràcies per les teves paraules! M'agrada molt posar fruita a l'amanida!
EliminaPetonets,
Olga
Doncs jo tampoc hi he posat mai síndria a l'amanida.
ResponEliminaQuan torni a casa i em proveeixi de fumats la faig!
Ptnts
Glòria
Jo l'he de repetir! Ens va agradar molt! La propera...amb alvocat!
EliminaPetonets, Glòria!
Olga
Sencilla i bona! A vegades ens compliquen la vida, i el senzill no te preu ! Muaks
ResponEliminaGràcies, Marta! L'estiu és més de coses senzilles, oi?
EliminaPetonets,
Olga