Deixem enrere alguns dels excessos de l'estiu i de les festes majors i ens proposem tornar a la bona rutina i als bons hàbits saludables.
I de quina millor manera fer-ho que amb una crema de verdures! Però amb el toc especial del curry!
Buscant, buscant receptes pel Cookidoo la vaig trobar i em va agradar la proposta d'afegir aquesta barreja d'espècies a la verdura. Ho hem provat i...ens ha encantat!
INGREDIENTS
(4p)
- · 1 porro gran (només la part blanca)
- · Un bon raig d’oli d’oliva VE
- · 2 carabassons (sense pelar)
- · 350g de bajoques
- · 1 cdta de cafè de curry
- · 1 polsim de pebre molt
- · Brou de pollastre o verdures (o aigua)
- · 100 ml de nata líquida o llet evaporada
- · Sal
PREPARACIÓ:
- Netegem i tallem el porro a rodanxes fines. Fem el mateix amb el carabassó. Reservem.
- Netegem i trossegem les bajoques en tres parts. Reservem.
- En una cassola posem a escalfar l’oli d’oliva i sofregim el porro durant uns cinc minuts.
- A continuació incorporem les bajoques i el carabassó. Ho sofregim durant uns cinc minuts.
- Cobrim les verdures amb el brou de pollastre o l’aigua. Potser serà suficient amb una mica menys de ½ litre.
- Salem, empolvorem amb el pebre i el curry.
- Ho fem coure durant uns 20 minuts aproximadament.
- Quan finalitza la cocció afegim la nata o la llet evaporada.
- Ho triturem amb una batedora fins deixar-ho molt fi. Ho tastem i rectifiquem de sal, si escau.
Desitjo que us agradi!