Aquest cap de setmana ha estat molt intens però he fet el possible per poder disposar de temps per enfornar unes magdalenes i una altra coseta que aviat veureu.
Tenia desig de magdalenes! Vaig agafar el llibre de Webos Fritos MAGDALENAS, el vaig fullejar tot i em vaig decidir per la recepta Minicuatrocuartos de *Nutella, de l'apartat de receptes franceses.
Jo les he farcit d'una crema de xocolata que porta trossets de cafè i que està...deliciosa! Un perill! Ah! I he afegit una miqueta d'aroma de vainilla, que m'agrada molt el toc que dóna.
Han estat un èxit...Vinga, us explico!
- 100g de mantega a temperatura ambient
- 100g de sucre
- 1 polsim de sal
- 2 ous
- 60g d'ametlla mòlta
- 100g de farina d'ús comú
- 6 g d'impulsor químic Royal
- 6 cullerades de crema de xocolata
PREPARACIÓ:
- Tamissem la farina i el Royal. Reservem.
- Posem dins el got de l'amassadora la mantega, el sucre i la sal. Ho barregem amb l'accessori de varetes a velocitat mitja durant uns cinc minuts.
- Quan la barreja està esponjosa i blanquinosa incorporem un ou i l'essència de vainilla. Quan el primer ou està ben integrat incorporem el segon.
- Una vegada els ous estan ben integrats afegim l'ametlla mòlta i barregem durant uns segons.
- Canviem a l'accessori pala. Incorporem la farina i ho amassem durant 1 minut aproximadament a velocitat mitjana. Ho acabem d'integrar bé amb l'espàtula.
- Posem la massa dins d'una màniga pastissera i ho deixem reposar una mitja hora a la nevera.
- Escalfem el forn a 180º .
- Greixem el motlle amb spray desemmotllant. He utilitzat un motlle de metàl·lic amb cavitats quadrades. Reservem.
- Repartim la massa de manera que omplim cada cavitat amb una mica menys de la meitat de massa. A continuació repartim la crema de xocolata i per últim repartim la massa (fins que omplim la tercera quarta part).
- Fem uns copets damunt del pedrís i ho enfornem durant uns 25 minuts.
I ja està! Tingueu paciència i espereu a que es refredin per poder gaudir d'unes magdalenes amb un toc de xocolata espectacular.