ROTLLETS DE POLLASTRE FARCITS DE FRUITS I PASTA DE LLONGANISSA DE CASA NOGALES AMB SALSA DE RATAFIA @CaRoman



La recepta que avui us porto va formar part d'un dels nostres àpats de la Festa Major. 
Dos productes de proximitat d'excel·lent qualitat que m'estimo molt units en un sol plat. 
Els rotllets són de la meva estimada Carnisseria Nogales, treballats per les mans de la Juani. Estan farcits de pasta de llonganissa, ceba i fruits secs. Una gran combinació!

I la ratafia de Rasquera Ca Roman ...la millor que he tastat mai, feta artesanalment per la Glòria seguint la tradició familiar. 


El resultat va ser un èxit! Un plat de cassola de festa major! He seguit la recepta que sempre fa la meva mare, però canviant el vi per ratafia. Vinga, us explico! 

INGREDIENTS: 
  • Rotllets de pollastre farcits de pasta de llonganissa, ceba i fruits secs. 
  • Pastanagues
  • Cebes
  • Alls 
  • Pebre mòlt i pebre en gra 
  • Oli d'OVE
  • Una mica d'aigua
  • Un gotet de ratafia Ca Roman 
PREPARACIÓ: 
  1. Salpebrem els rotllets de pollastre. Reservem.
  2. Tallem la ceba a tires i la pastanaga a rodanxes. Reservem. 
  3. Posem a escalfar oli amb els alls en una cassola. Rostim els rotllets fins que queden daurats. 
  4. Afegim les verdures tallades i les sofregim una mica. De seguida aboquem la ratafia i remenem molt bé, deixant que evapori l'alcohol. Continuem aquest procés durant uns minuts.            
  5. Afegim una mica d'aigua a la cocció i tapem la cassola. Deixem fer xup-xup durant uns 30 minuts aproximadament. Retirem del foc. 
  6. Les verdures cuites les posem al got de la batedora i les triturem. Ens queda una salsa deliciosa! 
  7. Quan els rotlles estan tebis ja  podem treure la malla i els podem tallar a rodanxetes. 
  8. Presentem els talls de carn acompanyat de la salsa. 
Què us he de dir? Quasi millor m'ho dieu vosaltres!