No és precisament una recepta lleugera però si en mengem amb moderació i fem una miqueta d'exercici no passa res.
La bleda és una de les verdures que més m'agrada; de fet, m'agraden totes les verdures i als de casa també. És un goig cuinar bajoques, col, bròquil, col-i-flor, bledes...i que tothom les trobi boníssimes.
La botifarra d'arròs de Carnisseria Nogales també és una de les que més ens agrada. Per tant...si unim la verdura i la botifarra que més ens agrada tenim el plat que ara us presento.
Ha estat la primera vegada que preparo un trinxat amb bledes. Sempre ho he fet amb col, com és més tradicional.
Ens ha agradat moltíssim aquest plat! Vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- Bledes
- Patates
- Botifarra d'arròs de Carnisseria Nogales (quantitat, al vostre gust)
- Oli d'OVE
- Pebre mòlt
- Sal
PREPARACIÓ:
- Bullim les bledes i la patata tal i com ho fem habitualment.
- Tallem unes rodanxetes de botifarra i la resta la traiem del budell.
- Escorrem la verdura i la trinxem. Reservem.
- En una paella posem a escalfar un rajolí d'oli. Rostim una miqueta les rodanxes de botifarra, que ens quedin cruixents. Reservem.
- A la mateixa paella tornem a posar una mica d'oli d'OVE, incorporem la botifarra desfeta i la sofregim una mica.
- A continuació afegim el trinxat de bledes i ho sofregim durant uns minuts. Anem remenant sovint.
- Emplatem com més ens agradi. Jo he utilitzat un cercle emplatador rodó: he col·locat el trinxat al plat i sobre hi he posat les rodanxes de botifarra.
Desitjo que us hagi agradat i que us animeu a preparar-lo! Us agradarà moltíssim!
UAU!!!... no saps com m'agrada la "BOTIFARRA!!!
ResponEliminaSegur que la faré!=)MªAssumpció
Assumpció, contenta de que t'hagi agradat!
EliminaMolts, molts, molts petonets!
Olga
M'agrada aquesta versió del trinxat amb bledes, ben pensada.
ResponEliminaNi oblit ni perdó!
Una abraçada.
Moltes gràcies! I com tu dius...ni oblit ni perdó!
EliminaPetonets,
Olga
m'encanta la idea Olga, i molt, i queda genial com a primer plat d'un àpat familiar!! m'agrada més que el trinxat de tota la vida! apuntat queda! petons
ResponEliminaMoltes gràcies per les teves paraules! Contenta de que t'hagi agradat!
EliminaPetonets,
Olga
Això és una patada al colesterol Olga...però ha de ser boníssim😋😋😋
ResponEliminaPtnts
Glòria
Si la ració que mengem és petita...ens ho podem permetre!
EliminaPetonets,
Olga
Olga, tan com dius, no es un plat lleuger, peeeero, mita que està boníssim.
ResponEliminaSi mengem una ració petita...no passa res!
EliminaPetonets,
Olga