La recepta que us portem avui les xiques del @Cuinema6mans és especial i li tenim molt carinyo. Són els pastissets de l'Anna i el Francesc de La Cuina de tots natros!
El dia que ens vam reunir a Reus per visitar el Celler De Muller i després anar a dinar al Restaurant Mas i Salvat de Riudecanyes, els nostres amics bloguers ens van obsequiar amb uns pastissets fets per ells mateixos. Que bons!!!!
Al tard, quan ja èrem a casa ens van facilitar la recepta. Quin detall! Em penso que de seguida la Glòria, la Marta i jo vam tenir clar que havia de formar part del nostre estimat @Cuinema6mans. I aquí estem! Us els presentem!
INGREDIENTS (40 unitats aprox.):
- 1/2 l d'oli d'OVE
- 1/8 l d'anís
- 1/8 l de moscatell
- 1/2 ou (jo no en vaig posar)
- Unes gotes d'aroma de llimona
- Farina, la que entri (1 kg. aproximadament)
- Cabell d'àngel
- Sucre per arrebossar-los
PREPARACIÓ:
- Escalfeu el forn a 180º.
- Barregeu tots els ingredients (excepte el sucre) amb la mà. Veureu que no cal amassar, que només cal obrir i tancar la mà.
- Feu boles d'uns 40 g aproximadament (si us agraden els pastissets mitjans, no massa grans).
- Aplaneu amb la mà les boles i poseu al centre una mica de confitura. Doblegueu la massa per unir-la pels extrems. Feu un "cordó" amb els dits per tancar-la.
- Enforneu-los uns 25 minuts aproximadament o fins que la base comenci a estar daurada.
- Treieu-los del forn i espereu uns minuts a poder-los agafar amb les mans. Tan aviat ho pogueu fer, ensucreu-los i deixeu-los refredar sobre una reixeta.
I ja està! Ara només queda gaudir-los i compartir-los amb els amics i la família. Són ideals per formar part d'una sobretaula...amb un gotet de ratafia, i si és Ca Romana Ratafia, millor. Ratafia de la Ribera d'Ebre!
No us podeu deixar perdre la recepta de la Glòria del No tot són postres a la cuina i la de la Marta de Padenous!
Jo vaig dividir entre quatre. Veig que la Marta i tu només per la meitat!!!
ResponEliminaBoníssins, veritat? Amb ganes de tornar-ne a fer
Ptnts
Glòria
Vaig repartir entre la família!
EliminaMolt bons, sí senyora!
Petonets,
Olga
Hija que dulce estás!! tienes que venir con uno de tus postres porque te salen divinos. Pasa un buen puente y disfruta :)
ResponEliminaAy...Pilar! Tengo que poner un poco de dulce en mi vida...
EliminaCuando menos te lo pienses ahí estaré, tocando el timbre de tu casa.
Besos,
Olga
Quan tenim un motiu i tenim la recepta... tenim un cuinema6mans preparat!! Aquests pastissets que tant ens agraden!!! Fàntastics!!!
ResponEliminaptns i molt bon pont!!!
Fantàstics pastissets i fantàstic Cuinema6mans!
EliminaPetontets, Marta!
Olga
Se ve bien delicioso!!besos
ResponEliminaGracias! Sí, están muy ricos!
EliminaSaludos,
Olga