BUNDT CAKE D'ESPÈCIES I PERLES DE XOCOLATA #1llibre1recepta


Sóc una admiradora de la Bea Roque des de fa anys! Segueixo el seu bloc, el seu Instagram i tinc els seus tres llibres publicats. 
He après molt amb ella. De fet, crec que la meva passió pels bundts és una mica culpa de la Sra. Roque. 



La recepta que avui us porto és del seu últim llibre, el "FIESTA, UN DULCE PARA CADA OCASIÓN". Com el vaig comprar fent una reserva em va arribar amb dedicatòria personalitzada! 



És un bundt basat en la recepta de la pàgina 214, "Bundt de buttermilk". He mantingut la base de la recepta però he substituït la nou moscada i la canyella per les espècies que vaig portar de l'Alsàcia i li he afegit unes perles de xocolata. 
Vinga, us explico! 

INGREDIENTS: 

  • 250g de mantega a temperatura ambient
  • 250g de sucre
  • 3 ous L
  • 350g de farina normal
  • 1 cdta de Royal
  • 1/2 cdta de bicarbonat
  • 1 1 cdta de barreja d'espècies de l'Alsàcia
  • 1/4 de cdta de sal 
  • 250ml de buttermilk 
  • Dues cullerades de perles de xocolata
  • Sucre glass per decorar
PREPARACIÓ: 
  1. Escalfar el forn a 180º
  2. Preparar un motlle tipus bundt ruixant-lo amb spray desemmotllant. 
  3. Tamisar la farina, el Royal, el bicarbonat, les espècies i la sal. Reservar. 
  4. Batre la matega amb el sucre fins obtenir una barreja cremosa i blanquinosa. 
  5. Afegir els ous lleugerament batuts, d'un en un. No incorporar el següent fins que l'anterior no estigui ben integrat a la massa. 
  6. Incorporar la farina i el buttermilk alternant-los, poc a poc: farina-buttermilk-farina-buttermilk-farina.
  7. Afegir les perles de xocalata i barrejar-ho molt suaument amb l'espàtula. 
  8. Abocar la massa al motlle, fer uns cops sobre el pedrís de la cuina i allisar la superfície amb una espàtula. 
  9. Enfornar durant uns 45-50 minuts a 175º o fins que el testador ens surti net. 
  10. Una vegada hagi acabat el temps de cocció, treure el motlle del forn i deixar-lo reposar uns 10 minuts. 
  11. Desemmotllar el bundt sobre una reixeta i deixar-lo refredar. 
  12. Empolvorar amb sucre glass en el moment de presentar-lo. 
Ja veieu...el meu amor pels bundts va en augment! 






Comentaris

  1. Se ve con una pinta divina!!besos

    ResponElimina
  2. Sra Bundts té una pinta es-pec-ta-cu-lar 😍😍😍😍😋😋

    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Glòria!!! Lo millor de tot...és molt bo!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  3. Perdona res a envejar a la Sra.Roque!!! Per mi, tu ets la reina dels Bunts! I si, sé que amb aquestes espècies d'Alsàcia t'haurà quedat espectacular!!
    I envejota la dedicatòria de la Bea (algú ho havia de dir)!!
    Una crack tu, i la BEa!

    Petonets

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!