No cal que us torni a dir que sóc una apassionada dels bundts, una enamorada dels motlles Nordic Ware i una seguidora incondicional del bloc I LOVE BUNDT CAKES.
Quan vaig veure la seva última publicació, uns mini cakes de llimona i xocolata, i em vaig animar a encendre el forn! Feia temps que no ho feia, va ser veure la seva fotografia a Instagram i dir...ara sí! Ja tinc recepta per fer!
Jo he optat per canviar llimona per taronja i he incorporat aroma de vainilla. En compte d'utilitzar panela he barrejat sucre morè i sucre blanc. I us he de dir un secret...és la primera vegada que he fet uns bundts amb farina d'espelta.
Vinga, us explico!!!
INGREDIENTS:
Quan vaig veure la seva última publicació, uns mini cakes de llimona i xocolata, i em vaig animar a encendre el forn! Feia temps que no ho feia, va ser veure la seva fotografia a Instagram i dir...ara sí! Ja tinc recepta per fer!
Jo he optat per canviar llimona per taronja i he incorporat aroma de vainilla. En compte d'utilitzar panela he barrejat sucre morè i sucre blanc. I us he de dir un secret...és la primera vegada que he fet uns bundts amb farina d'espelta.
Vinga, us explico!!!
INGREDIENTS:
- 75g de sucre morè i 75 de sucre blanc
- 2 ous M
- 80ml d'oli d'oliva VE
- 60ml de suc de taronja
- 60ml de llet sencera
- Ratlladura d'una taronja
- 150g de farina d'espelta
- 5g d'impulsor Royal
- 1/4 de cdta de bicarbonat
- 70g de perles de xocolata (al vostre gust)
- Sucre glass per decorar
PREPARACIÓ:
- Escalfem el forn a 170º.
- Tamissem la farina, el Royal i el bicarbonat. Reservem.
- Preparem el motlle greixant-lo amb spray desemmotllant.
- Batem els ous amb el sucre enèrgicament fins que doblen el seu volum. Si ho fem amb la KA amb l'accessori varetes a velocitat 4.
- Incorporem la llet, el suc de taronja i la ratlladura de taronja. Ho anem barrejant a poc a poc.
- Afegim l'oli molt poc a poc, a velocitat mínima.
- Ara és el moment d'incorporar la farina tamissada que tenim reservada, molt poc a poc (a velocitat 1 amb la KA). Ho acabem de barrejar amb l'espàtula.
- Agreguem a la massa les perles de xocolata i les barregem suaument amb l'espàtula.
- Aboquem la massa al motlle. Fem uns copets sobre el pedrís de la cuina i l'enfornem durant 30 minuts.
- Una vegada ha finalitzat la cocció deixem reposar el motlle amb els minibunts durant 10 minuts. Els desemmotllem i els deixem refredar sobre una reixeta.
- Abans de servir els empolvorem amb sucre glass.
Animeu-vos a fer-los! Us encantaran!
Que monos, així petitons...me'l puc menjar sencer sense remordiments 😉
ResponEliminaPtnts
Glòria
Sí, i tant!!! I com de ben segur que t'agradarien ni et plantejaries el tema remordiment!
EliminaPetonets, Glòria!
Olga
Ei, ets sens dubte la Doña Bunt amb permís de @ilovebundtcakes! Quina delícia de bundts!
ResponEliminaEl dia que ens veiem a veure si ens en fas un!
Ptnst