Fa uns dies vaig veure la recepta d'aquests croissants. No em feu dir a on perquè no ho recordo. Em penso que era en una revista... A vegades em passen coses així!
Em va cridar molt l'atenció la combinació dels seus ingredients: llagostins i sobrassada. Vaig trobar que era un mar i muntanya molt original!
He fet una variació respecte a la recepta que vaig llegir:he canviat els llagostins crus pels cuits.
És molt senzilla, ràpida de fer i trobo que fa molt de festa, per això he pensat que és ideal pels dies de Nadal que s'apropen.
Vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- 1 làmina de pasta de full rodona
- Sobrassada
- Llagostin cuits
- 1 ou (per pintar)
- Julivert (opcional, per empolvorar i decorar)
PREPARACIÓ:
- Escalfem el forn a 200º.
- Escampem la làmina de pasta de full i la tallem amb un tallador de pizza en vuit porcions.
- A cada porció posem sobrassada i un o dos llagonstins (tot depèn del seu tamany). Enrotllem el triangle i li donem forma de croissant. Fem el mateix amb les porcions restants.
- Muntem amb ou batut els croissants i els empolvorem amb julivert (amb el de pot, deshidratat).
- Els enfornem durant uns 15-20 minuts, fins que estan daurats. Una vegada ha finalitzat el procés de cocció els deixem refredar sobre una reixeta.
I ja està! Els podem menjar calents o freds, de les dues maneres estan ben bons.
Desitjo que us hagi agradat i si us decidiu a fer-la ja m'ho explicareu!
Faciletes i boníssims...ja m'imagino el gustet. Jo els prefereixo tebis.
ResponEliminaPtnts
Glòria
Un aperitiu amb molta classe! Ptnts
ResponElimina