BUNDT CAKE DE NADAL DE GINGEBRE, NOUS I XOCOLATA


No vull donar per finalitzada la temporada de Nadal sense publicar un bundt d'allò més nadalenc.
És la meva versió del que va publicar Bea al seu bloc I LOVE BUNDT CAKES, el Gingerbread House Bundt Cake. Jo no tinc el motlle Nordic Ware de la caseta del Gingerbread (aviat hi posaré solució) i l'he fet amb l'altre que tinc que és molt d'hivern i m'encanta, el Tree. 


Dic que és la meva versió perquè no he posat totes les espècies de la llista original i li he afegit nous i perles de xocolata. M'encanta la combinació! Ah! També he reduït una mica la quantitat de sucre. 


A veure què us sembla a vosaltres...vinga, us explico! 

INGREDIENTS: 
  • 375g de farina de rebosteria
  • 200g de sucre
  • 110g de sucre moré
  • 230g de mantega a temperatura ambient
  • 4 ous L
  • 300ml de llet sencera a temperatura ambient
  • 1 cdta de vainilla
  • 2 cdts d'impulsor Royal
  • 2 cdts de gingebre en pols
  • 1 cdta de canyella
  • 1/2 cdta de nou moscada 
  • 1 cdta de sal 
  • Sucre glass per decorar
PREPARACIÓ: 

  1. Escalfem el forn a 180º.
  2. Preparar el motlle amb spray desemmotllant.
  3. Barregem la farina amb l'impulsor Royal, les espècies i la sal. Tamissem i reservem. 
  4. Barregem la mantega amb els sucres fins que ens queda una barrega esponjosa. 
  5. Incorporem l'extracte de vainilla. 
  6. Molt poc a poc (a velocitat baixa) anem afegint els ous, d'un en un. No incorporar el següent ou fins que l'anterior no està ben integrat. 
  7. Incorporar la barreja de farina i la llet en els temps següents: 1/3 de la farina- 1/2 llet - 1/3 de farina- 1/2 llet i per finalitzar l'altre terç de la farina. Barregeu el temps just per que quedi ben integrada a la massa. 
  8. Abocar la massa al motlle i fer uns copets damunt el pedrís de la cuina. 
  9. Enfornar durant uns 50-55 minuts o fins que el testador surt net. 
  10. Deixar refredar dins el motlle durant 10 minuts. 
  11. Desemmotllar el bundt sobre una reixeta. 
  12. Quan el bundt està fred l'empolvorem amb el sucre glass. 

I...ja el teniu! A disfrutar-lo! I...a compartir-lo! 




Comentaris

  1. Quina preciositat Olga! És tan nadalenc que no cal dir res més!
    Bona nit de reis!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  2. Quina pasada de bundt, aromàtic y deliciòs, super!!
    Petonets :)

    ResponElimina
  3. Holaaaa !!! tornu després de un llarg descans i me trobo aquesta maravella....quina pintassa,mu apunto per frlu segur!!!
    Una abraçada desde aquí.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!