No vull donar per finalitzada la temporada de Nadal sense publicar un bundt d'allò més nadalenc.
És la meva versió del que va publicar Bea al seu bloc I LOVE BUNDT CAKES, el Gingerbread House Bundt Cake. Jo no tinc el motlle Nordic Ware de la caseta del Gingerbread (aviat hi posaré solució) i l'he fet amb l'altre que tinc que és molt d'hivern i m'encanta, el Tree.
Dic que és la meva versió perquè no he posat totes les espècies de la llista original i li he afegit nous i perles de xocolata. M'encanta la combinació! Ah! També he reduït una mica la quantitat de sucre.
A veure què us sembla a vosaltres...vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- 375g de farina de rebosteria
- 200g de sucre
- 110g de sucre moré
- 230g de mantega a temperatura ambient
- 4 ous L
- 300ml de llet sencera a temperatura ambient
- 1 cdta de vainilla
- 2 cdts d'impulsor Royal
- 2 cdts de gingebre en pols
- 1 cdta de canyella
- 1/2 cdta de nou moscada
- 1 cdta de sal
- Sucre glass per decorar
PREPARACIÓ:
- Escalfem el forn a 180º.
- Preparar el motlle amb spray desemmotllant.
- Barregem la farina amb l'impulsor Royal, les espècies i la sal. Tamissem i reservem.
- Barregem la mantega amb els sucres fins que ens queda una barrega esponjosa.
- Incorporem l'extracte de vainilla.
- Molt poc a poc (a velocitat baixa) anem afegint els ous, d'un en un. No incorporar el següent ou fins que l'anterior no està ben integrat.
- Incorporar la barreja de farina i la llet en els temps següents: 1/3 de la farina- 1/2 llet - 1/3 de farina- 1/2 llet i per finalitzar l'altre terç de la farina. Barregeu el temps just per que quedi ben integrada a la massa.
- Abocar la massa al motlle i fer uns copets damunt el pedrís de la cuina.
- Enfornar durant uns 50-55 minuts o fins que el testador surt net.
- Deixar refredar dins el motlle durant 10 minuts.
- Desemmotllar el bundt sobre una reixeta.
- Quan el bundt està fred l'empolvorem amb el sucre glass.
I...ja el teniu! A disfrutar-lo! I...a compartir-lo!
Un pastìs nadalenc i deliciòs.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies!!! 😘😘😘😘
EliminaQuina preciositat Olga! És tan nadalenc que no cal dir res més!
ResponEliminaBona nit de reis!
Ptnts
Glòria
Gràcies,Glòria!!! Petonets!
EliminaOlga
Quina pasada de bundt, aromàtic y deliciòs, super!!
ResponEliminaPetonets :)
Holaaaa !!! tornu després de un llarg descans i me trobo aquesta maravella....quina pintassa,mu apunto per frlu segur!!!
ResponEliminaUna abraçada desde aquí.