Som a les portes del cap de setmana i és quan ens ve de gust preparar-nos alguna coseta especial per picar, ja sigui pel sopar de dissabte o pel dinar de diumenge. Oi que sí? A vosaltres no us passa? A mi...sí!
És per aquest motiu que avui us porto un patè vegetal molt senzill i ràpid de fer. I boníssim!
L'hem preparat en diferents classes i tallers de Thermomix i ha triomfat. Ah! I com no...no ha faltat a la meva taula de Nadal.
Vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- 1 all
- 6 cors de carxofa en conserva (uns 150g)
- 100-120g de tomàquets secs en conserva d'oli escorreguts
- 1 rajolí de suc de llimona
- 1 polsim de sal
- 1 polsim de bitxo mòlt (opcional)
- 30g d'oli d'oliva VE
PREPARACIÓ THERMOMIX:
- Poseu dins el got l'all i piqueu-lo 5segons/Vel.7
- Afegim la carxofa, els tomàquets, el suc de llimona, la sal, el bitxo mòlt (opcional) i l'oli. Tritureu-ho 1min./Vel4. Baixeu els ingredients al fons del got amb l'ajuda de l'espàtula i torneu a repetir el pas de triturar 1min/Vel.4.
PREPARACIÓ TRADICIONAL: aboqueu tots els ingredients al got de la batedora i tritureu-ho fins que us quedi una pasta homogènia.
Presenteu el patè en un bol, en torradetes de pa o en unes culleretes o tartaletes de galeta salada.
Desitjo que us agradi! Tingueu un bon cap de setmana!
Olga... aquesta la faré mooooolt aviat! Sóc mooooooolt fan de les carxofes!
ResponEliminaBon cap de setmana!
Ptnts
Glòria
Súper paté! Molt bona opció! Aquesta recepta te pinta de crema d'escopinyes! n'estic segura!
ResponEliminaPtnts
Olgaaaaaaaa..m'encantaaaaaaa aquest paté....m'el guardo per fer, quina gana m'has fet venir ajajajajajaja!!! Gràcies per compartir reina!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaHola Olga. Vengo de visitar a Gloria y al pasar por tu blog me encuentro esta delicia hecha con un ingrediente que me encanta, la alcachofa.
ResponEliminaTiene un aspecto sensacional y con tu permiso me guardo la receta porque estoy seguro de que la haré.
Un abrazo.