L'opció d'incorporar la fruita als gaspatxos és una de les millors accions per les que hem d'apostar a l'estiu. Hem d'aprofitar que som una zona productora de molta fruita dolça i de gran qualitat.
A totes les receptes de gaspatxo que tinc publicades (podeu veure-les aquí) n'hi poso!
A totes les receptes de gaspatxo que tinc publicades (podeu veure-les aquí) n'hi poso!
El que us presento avui és més aviat per un dia festiu. El podem presentar en una copa, bol o tassa amb llagostins cuits o llamàntol cuit. Ens quedarà un plat de festa major!
INGREDIENTS:
- 350g de cireres (sense pinyol)
- 350g de tomàquets cirerols
- 1/2 ceba
- 1 o 2 alls (al gust)
- 1/2 cogombre (opcional)
- 25g de molla de pa (opcional)
- Sal
- Pebre mòlt
- 35g d'oli d'OVE
- 2 llagostins cuits per persona (o al gust)
PREPARACIÓ:
- Posem les cireres, els tomàquets, l'all, la ceba, el cogombre, la molla de pa, el pebre i la sal. Triturem 40 segons a Vel.5. A continuació ho tornem a triturar durant 1 minut/Vel.10 o 1minut/Funció triturar.
- A continuació afegim l'oli i ho emulsionem durant 10segons/Vel.5
- Triem un bol o tassa de consomè. Posem els llagostins cuits tallats a trossets a la base, aboquem el gaspatxo i damunt col·loquem un o dos llagostins sencers (tot dependrà del tamany). Afegim un rajolí d'oli d'oliva i ho empolvorem amb pebre.
Què us ha semblat? Oi que és temptador? Vinga...animeu-vos a preparar-lo!
De festa major! Cireres i cirerols no n'he fet mai, de cireres i tomàquets si! Ha d'estar rebó i els llagostins rematen un plat de Festa Major! Olé tu!
ResponEliminaPtnts
Woooowww, ja me l’imagino! Cireres i cirerols ...amb les gambes o llamàntol mmmm Això caurà ben aviat.
ResponEliminaPtnts
Glòria