GASPATXO DE CIRERES I TOMÀQUETS CIREROLS

L'opció d'incorporar la fruita als gaspatxos és una de les millors accions  per les que hem d'apostar a l'estiu. Hem d'aprofitar que som una zona productora de molta fruita dolça i de gran qualitat. 
A totes les receptes de gaspatxo que tinc publicades (podeu veure-les aquí) n'hi poso! 
El que us presento avui és més aviat per un dia festiu. El podem presentar en una copa, bol o tassa amb llagostins cuits o llamàntol cuit. Ens quedarà un plat de festa major! 

INGREDIENTS: 
  • 350g de cireres (sense pinyol)
  • 350g de tomàquets cirerols 
  • 1/2 ceba
  • 1 o 2 alls (al gust) 
  • 1/2 cogombre (opcional) 
  • 25g de molla de pa (opcional) 
  • Sal 
  • Pebre mòlt
  • 35g d'oli d'OVE
  • 2 llagostins cuits per persona (o al gust) 
PREPARACIÓ: 
  1. Posem les cireres, els tomàquets, l'all, la ceba, el cogombre, la molla de pa, el pebre i la sal. Triturem 40 segons a Vel.5. A continuació ho tornem a  triturar durant 1 minut/Vel.10 o 1minut/Funció triturar.
  2. A continuació afegim l'oli i ho emulsionem durant 10segons/Vel.5 
  3. Triem un bol o tassa de consomè. Posem els llagostins cuits tallats a trossets a la base, aboquem el gaspatxo i damunt col·loquem un o dos llagostins sencers (tot dependrà del tamany). Afegim un rajolí d'oli d'oliva i ho empolvorem amb pebre. 
Què us ha semblat? Oi que és temptador? Vinga...animeu-vos a preparar-lo! 

Comentaris

  1. De festa major! Cireres i cirerols no n'he fet mai, de cireres i tomàquets si! Ha d'estar rebó i els llagostins rematen un plat de Festa Major! Olé tu!
    Ptnts

    ResponElimina
  2. Woooowww, ja me l’imagino! Cireres i cirerols ...amb les gambes o llamàntol mmmm Això caurà ben aviat.

    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!