AMANIDA DE FAVETES A L'ESTIL GASTROPADI @Cuinema6mans



La recepta del nostre @Cuinema6mans d'avui vol ser el nostre humil i sincer homenatge a un company bloguer que fa unes setmanes ens va deixar, el José Padilla del bloc GASTROPADI

Jo el vaig conèixer molt poquet, vam coincidir poques vegades en alguna trobada bloguera. El que sí recordo és que sempre l'acompanyava la seva esposa Montse, que era una persona molt agradable, natural i alegre. Uns bons records! 

És una de les parts boniques que té el bloc...poder conèixer persones i llocs d'arreu del país presencialment i personalment. Ara fa molt temps (dira que anys) que ja no en fem cap d'aquestes trobades blogueres. A veure si ens tornem a engrescar en organitzar-ne alguna! 

De moment, les tres companyes del sud, com no ens podem retrobar encara continuem amb les propostes virtuals i aquesta vegada vam decidir triar una recepta del bloc Gastropadi. Ens vam decantar per la seva amanida de favetes. Cadascuna li hem donat el nostre toc...
Jo vaig comprar un potet de favetes en conserva, no estan preparades per mi. 
Vinga, us explico la meva!

INGREDIENTS: 
  • Enciam variat 
  • 1 pot petit de favetes en conserva amb oli 
  • 50 dauets petits de pernil salat
  • Dos grapats d'ametlles crues
  • 1 grapat de panses 
  • Dos cullerades de ceba fregida 
  • Crema balsàmica de vinagre 
  • Oli d'OVE 
  • Sal 
PREPARACIÓ: 
  1. Posem una mica d'oli a escalfar en una paella i daurem les ametlles crues, sense parar de remenar vigilant que no es cremin. 
  2. Quan les ametlles estiguin una mica daurades incorporem les panses, els daus de pernil i les favetes (amb els seu oli) i ho ofeguem uns minuts. 
  3. Mentrestant, preparem l'enciam en un plat gran o safata. El salem una mica. 
  4. Dipositem el contingut de la paella al centre del plat o safata. 
  5. Aboquem un rajolí de crema balsàmica de vinagre i ho empolvorem amb la ceba fregida. 

Ja està! Ens ha quedat una amanida molt completa i molt saborosa, us ho asseguro! 

No oblideu visitar les propostes de la Glòria NO TOT SÓN POSTRES A LA CUINA i la Marta PADENOUS!! 

Comentaris

  1. El bonic dels blocs són els blocaires i ens ho estem deixant perdre! Bonic homenatge al Jose , estic segura que a la Montse li ha fet molta in.lusió! Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí...ens ho estem deixant perdre, però...què hi farem!!!
      Petonets i una abraçada forta,
      Olga

      Elimina
  2. Sembla que em escrit el mateix amb diferents paraules. Morrinya dels inicis? Morrinya d'aquelles trobades? Si mai hi tornem ell ja no hi serà. L'enyorarem.

    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Enyorança de les trobades tan xules a les que anàvem...a vegades, sí.
      Petonets i una abraçada forta,
      Olga

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!