Com en altres moltes ocasions em passa...de seguida que vaig veure publicat a Instagram el bundt cake de Bea del bloc I Love Bunt Cakes vaig tenir clar que el faria. I el fet de veure que estava relacionat amb Marina de La Rosquilla de la Tía Laura va fer que encara em refermés més en la meva idea. I la vaig encertar!!!
Tal i com elles ho descriuen...quan et poses el primer mos a la boca dius "sabor d'abans, sabor dels de tota la vida". A mi m'agraden molt els dolços que porten anís! I és això...que t'evoquen records, sabors d'infantesa, de dolços tradicionals.
Respecte a la recepta que la Bes i la Marina publiquen he fet dos petits canvis: he substituït la llimona ratllada per la taronja i he incorporat sucre vainillat. La combinació anís-taronja m'agrada moltíssim i quasi que m'agrada més posar-hi taronja ratllada als cocs que llimona.
Per fer-lo més nadalenc he utilitzat el meu motlle Tree de Nordic Ware. Queda tan bonic tot empolvorat de sucre glass! I com podeu veure, al seu costat, hi ha una boleta de Nadal amb el nom del bloc. Moltes gràcies Adriana per aquest regal tan bonic!
Vinga...us explico!
INGREDIENTS:
- 4 ous M
- 100g d'anís sec
- 250ml de llet sencera
- 30g de sucre vainillat
- 270g de sucre blanc
- 400g de farina de rebosteria
- 16g d'impulsor químic Royal
- Ratlladura d'una taronja
- Sucre glass per la presentació (opcional)
PREPARACIÓ:
- Escalfem el forn a 180º.
- Preparem el motlle: el greixem molt bé amb spray desemmotllant. Reservem.
- Batem molt bé els ous i anem afegint un a un els ingredients respectant l'ordre en que els teniu detallats. No incorporem el següent fins que l'anterior no està ben integrat.
- Aboquem la massa al motlle que tenim preparat i fem uns copets sobre el pedrís de la cuina.
- L'enfornem durant uns 55 minuts o fins que el testador surt net.
- Una vegada finalitzada la cocció el deixem reposar 10 minuts dins del motlle. Passats aquests minuts el desemmotllem i esperem a que es refredi sobre una reixeta.
- Abans de presentar-lo l'empolvorem amb sucre glass (opcional).
Quin aspecte més flonjo! Si passa, quan veus una recepta i dius, la faré segur...així es fa gran la llista de futures receptes! I, jo sóc més de la taronja i ara posant també llima! Petonets
ResponEliminaEs veu súper esponjós! Me’l poso a la llista de receptes per fer, a veure si no tardo massa en tastar-lo😉
ResponEliminaPtnts
Glòria