DIP D'AMETLLES, ALL NEGRE I OLIVES

 


Aquest dip o crema untable és un dels grans descobriments d'aquest Nadal. 
Senzill, ràpid de fer (tant si el feu amb Thermomix com si ho feu amb una picadora) i...molt bo! 
Aquesta recepta és de Cookidoo, la plataforma de receptes de Thermomix. 
El secret, com en altres receptes, és la tria d'ingredients. Utilitzeu unes bones ametlles i unes bones olives farcides i no és el mateix que fer-ho amb qualsevol. Jo ho faig amb les meves preferides, les de La Masrojana.
Ah! I les torrades que trieu per acompanyar-lo també són importants! Com no! 


Vinga, que avui acabaré ràpid! 


INGREDIENTS: 
  • 1 llauna d'olives verdes farcides 
  • 40g d'ametlla crua sense pell 
  • 3 o 4 dents d'all negre 
  • 30g d'oli d'oliva VE
  • 1 polsim de pebre mòlt
  • 50g d'aigua 
PREPARACIÓ THERMOMIX: Poseu tots els ingredients dins del got i tritureu 30 segons/Vel.7. Baixeu la pasta al fons del got amb l'ajuda de l'espàtula i torneu a triturar 30segons/Vel. 5. 

PREPARACIÓ PICADORA: poseu tots els ingredients dins de la picadora/robot tipus 1,2,3 i piqueu les vegades necessàries per trobar la textura que us agradi. No us ha de quedar triturat en excès! 

Ho poseu en un bol ben bonic i ho acompanyeu d'unes bones torrades i...a xalar!







Comentaris