PATÉ D'ANXOVES I PERNIL AMB UN TOC DE BRANDY

 


Feia anys que anava darrere d'aquest paté però no sé perquè sempre s'ha quedat a la cua..."és igual, ja el faré l'any vinent". I, mira per on, enguany li ha arribat el seu moment! 

Sempre m'ha agradat molt el paté d'anxoves de Casa Tarradellas...que voleu que us digui, és així. Al seu moment, me l'hagués menjat a cullerades! Fins i tot em feia algun entrepà petit de pa amb tomaca...i que bo el trobava! 
És per això que tenia ganes de fer-lo a casa. 
La recepta és de Cookidoo, la plataforma de receptes de Thermomix i l'he seguit fil per randa. 

L'ingredient que li dona un toc molt especial és el brandy. Que bo és, de veritat! També ho podríem fer amb rom; jo m'ho apunto per la propera i així podré comparar. 

Vinga, us explico...que avui també acabaré ràpid! 

INGREDIENTS: 
  • 250g o 1 llauna de carn magra de porc cuita 
  • 1 llauna d'anxoves en oli d'OVE (sense escórrer) 
  • 2 cullerades generoses de maionesa
  • 20g de brandy 
PREPARACIÓ EN THERMOMIX: posem tots els ingredients dins del got i ho cuinem 3 minuts/37º/Vel.5 (com veieu, a la vegada que ho fa tebi ho va barrejant). 

PREPARACIÓ TRADICIONAL: en un cassó posem tots els ingredients a foc molt baix fins que arriba a ser tebi. Ho barregem tota l'estona amb unes varetes, sense parar de remenar. Vigileu amb la temperatura! 

Ho aboqueu en un bol i espereu a que es refredi. Trieu unes bones torradetes i...a gaudir!




Comentaris

  1. Això es fa en un tres i no res i segur que està boníssim! És d’aquelles receptes que cal tenir en compte i que et poden solucionar o ajudar en aquell moment de no tinc res... o fem uns mica de vermutet/pica- pica...


    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!