Avui us presento l'últim bundt cake que he preparat. Encara tenia mandarina confitada de la que vaig preparar jo mateixa per Nadal i una mica d'enyorança de l'aroma d'aquesta època de l'any que tant m'agrada. La combinació taronja o mandarina, xocolata i avellanes...m'encanta!!! I si li posem una miqueta d'aroma de panettone...ja no us dic!
Em vaig adreçar al llibre El Rincón de Bea de la Bea Roque, vaig agafar la recepta del bundt de vainilla per orientar-me i vaig fer alguns canvis per provar: el buttermilk el vaig substituir per una barreja de iogurt i almívar de suc de taronja. Llavors vaig augmentar una mica la quantitat de la farina i vaig disminuir la quantitat de sucre.
Em va agradar moltíssim el resultat i com m'agrada compartir el que vaig provant (moltes vegades us ho he dit...jo no sóc cuinera ni creadora de receptes!) aquí us ho mostro! Vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- 200g de mantega
- 120g de sucre
- 30g de sucre moré
- 2 ous L + 1 rovell
- 220 g de farina d'ús comú
- 2 cdtes d'impulsor Royal
- Un polsim de sal
- 1 iogurt natural
- 60ml d'almívar de suc de mandarina
- 1cdta d'aroma de panettone
- 80g de perles de xocolata
- 80g d'avellanes trossejades (no picades)
- 3 rodanxes de mandarina confitada tallades a trossets petits.
- Sucre glass per decorar
M’encanten els bundts... el faré. Gracies per compartir-ho. Una cosa : L’aroma d panettone on es consegueix ?
ResponEliminaOlga!!!! No et treguis mèrits! Que cuinera si que ho ets i una bona cuinera!
ResponEliminaA més ara t’estàs sofisticant... aroma de pannnetone 😍😍
Aquest bundt és impressionant, i no tot el mèrit és del motlle☺️
Ptnts
Glòria
Reina dels bundts! Que tremoli la Bea Roque quan el vegi! T'ha quedat espectacular!! Ja m'agradaria " NO SER CUINERA" com tu! Un petonàs!
ResponElimina