El bloc THERMOFAN està d'aniversari!
És el 10è aniversari d'un dels meus blocs de referència! I aquí estic...celebrant-ho amb Marisa, la seva creadora!
Fa molts anys que la segueixo...m'agrada molt com explica les receptes, les seves històries, la delicadesa de les seves fotografies i que cuina amb Thermomix (ja sabeu que soc una enamorada de Thermomix). Per mi, és un bloc de referència).
La recepta que he preparat per celebrar-ho és un coc de taronja especial. He volgut unir una eina que ens encanta a les dues i un producte que també ens uneix.
La taronja és una de les nostres fruites preferides i una de les que ens uneix a catalans i valencians. Per això l'he triat! A València disposen de la IGP Cítricos Valencianos que regula tota la producció de taronja del País Valencià. Una de les empreses que patrocina aquest regal i repte de Thermofan és Lovelahuerta.
He seguit la recepta de Cookidoo i li he incorporat una taronja confitada amb mel que prepara un apicultor de la meva comarca (Ribera d'Ebre, Terres de l'Ebre). També li he posat un rajolí de licor de taronja i li ha donat un toc molt especial. Al fer aquests canvis, he reduït la quantitat de sucre.
Vaig a per la recepta! Us explico!
INGREDIENTS:
- 200g de sucre
- 1 taronja neta sense pelar, tallada a quarts
- 3 ous
- 100g d'oli de gira-sol
- 1 iogurt natural
- 250g de farina de rebosteria
- 1 sobre d'impulsor Royal
- 1 polsim de sal
- Dos cullerades de taronja confitada amb mel i una mica més per decorar
- Sucre glass per decorar
Només amb les fotografies ja t’imagines el gustet de taronja del coc!
ResponEliminaUna excel·lent recepta per celebrar l’aniversari de la Marisa Thermofan💓
Ptnts
Glòria
Gràcies, Glòria!!! El sabor a taronja...es multiplica per dos! Queda molt bo!
EliminaPetonets,
Olga
Estimada Olga. El temps fa la coneixença i encara que sols és virtual, llegir-nos durant tant de temps, ens apropa i sabem un poc de la vida de l'altra i dels gustos. Per això, la teua recepta és especial i m'encanta. Has elevat un coc de taronja a un altre nivell. La taronja confitada amb mel li aportarà un sabor meravellós. Estic segura que al tastar-lo es nota prou.
ResponEliminaUn coc per a gaudir.
Moltes gràcies per les teues paraules plenes d'afecte. És compartit. Moltes gràcies per la teua recepta i la participació al concurs.
Una besada ben gran. Feliç diumenge.
Encantada de poder celebrar-ho amb tu! Per molts anys més!
EliminaPetonets,
Olga
¡¡Que ricura Olga!!
ResponEliminaSe ve muy apetecible y delicida al paladar. Tomo nota de tu receta, la probaré.
Vamos a disfrutar mucho de éste bonito evento virtual al que nos ha invitado Marisa.
Un saludo.
Qué delicia, se ve impresionante, ideal para celebrar este aniversario de nuestra querida amiga por todo lo alto.
ResponEliminaUn saludo.
Tu pastel se ve realmente delicioso y lo has presentado de una forma muy linda. Con el toque de licor tiene que tener un sabor muy bueno. Me quedo a seguirte.
ResponEliminaSaludos
Seguro que estaba muy rico, la pinta es estupenda. bss desde Asturias
ResponEliminaMadre mia que pinta tiene! Se me hace la boca agua solo con mirarlo!
ResponEliminaCoincido con todos los comentarios, tiene un pinta magnífica, seguro que está delicioso.
ResponEliminaBesos
Qué buena pinta tiene!! la verdad es que se me antoja probarlo!! :)
ResponEliminaUn abrazo!
Que rico este bizcocho con naranjas en todas sus presentaciones concentradas con la naranja al natural, el licor y la confitada, se ve muy tentador ;)
ResponEliminabesos
Hola, Olga:
ResponEliminaVengo del aniversario del blog de Marisa en el que ambas hemos participado. ¡Qué buena pinta tiene! El sabor a naranja debe ser maravilloso. Las fotos traspasan la pantalla.
Besos y feliz semana.