Fa unes setmanes vaig descobrir aquestes postres gràcies al reptes setmanal #losviernesreto. Van proposar publicar una recepta del cuiner Karlos Arguiñano. Em va encantar el repte! Sempre he sigut una admiradora de l'Arguiñano, des dels seus inicis a la televisió. El primer (o segon...no ho recordo bé) llibre de cuina que vaig tenir va ser el 1069 recetas. He fet un munt de receptes seves i he après molt amb ell. Per això, de seguidar em vaig animar a participar-hi.
Vaig buscar una recepta que fos diferent i sorprenent...unes postres amb arròs i taronja. Quin descobriment! La combinació taronja i mel m'agrada molt i en aquestes postres queda perfecte.
Vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- 2 gots grans de suc de taronja natural
- Ratlladura d'una taronja
- 1/2 got d'arròs extra monovarietal
- Una mica de safrà
- Ametlles laminades torrades per decorar
- Grills de taronja (1 per persona)
- Mel (al gust)
PREPARACIÓ:
1. En un cassó fem coure a foc suau l'arròs amb el suc i la ratlladura de taronja.
2. Quan estigui quasi cuit afegim la mel i el safrà i ho fem coure 5 minuts més.
3. Ho repartim a les copes/gotets/cassoletes que tinguem preparat per presentar les postres. Ho deixem reposar a la nevera.
4. En el moment de presentar-ho ho decorem amb els grills de taronja trossejats i l'ametlla torrada laminada.
Si ho proveu...ja veureu quines postres més originals!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Digue'm què opines!!!