Aquests últims dies de calor ha costat una mica posar-se als fogons...almenys a mi m'ha passat. Pel que fa a les menjades, només m'ha vingut de gust preparar plats freds i lleugers. Em penso que no he estat l'única a qui li ha passat, oi?
Em venia de gust preparar un arròs però que no fos molt fort ni carregat. És per això que em vaig decidir pel que us presento avui...arròs a la milanesa. Per fer-lo he seguit una recepta de la Carme Ruscalleda. He fet alguns canvis en els ingredients: al sofregit ella hi posa vermut blanc i jo li he posat vi blanc (perquè no en tenia), el formatge que he utilitzat no és parmesà, és curat d'ovella del nostre país i no hi he posat mantega, he utilitzat tot oli d'OVE.
La recepta és la meva aportació a la publicació mensual Un cop d'ull de Tortosa.
Vinga, us explico!
INGREDIENTS (4p):
- 400g d'arròs rodó
- Oli d'oliva VE
- 200g de ceba picada molt fina
- 50g de pebrot trossejat petitet
- Uns brins de safrà
- 50g de vi blanc
- 100g de pernil salat en daus petitets
- 40g de formatge curat d'ovella (o si ho preferiu, parmesà)
- 1 carabassó tallat a daus petits
- 1,5l d'aigua
- Sal
- Un polsim de pebre
Un arròs per llepar-se els dits.
ResponEliminaUna abraçada.
Holaaaaa!!!!!
ResponEliminaEm començo a posar al dia... quina feinada has fet aquest estiu!
Amb vermut i un d'aquells formatges que tan m'agraden i que ara tu ja coneixes pot quedar boníssim.
PTNTS
Glòria