Tenim a tocar la festa de la Castanyada. És una bona oportunitat per fer un sopar informal amb les amistats o la família.
La recepta que avui us porto és una bona idea per posar a la taula en una nit així. El que ens ve més de gust és preparar diversitat de cosetes de picar, oi?
La vaig descobrir gràcies a una classe de Thermomix i després la vaig repetir fent un canvi en els ingredients: la recepta original ens demanava anacards i a la meva vaig incorporar l'ametlla crua. En compte d'utilitzar all deshidratat he utilitzat all normal i ha quedat molt bé.
El resultat és un dip molt original.
Jo us ho explico per Thermomix; també ho podeu fer amb una batedora que tingui molta potència o amb una batedora de got.
Vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- 200g d'anacards
- 200g d'ametlles crues
- Aigua per posar en remull els fruits secs
- 100g de iogurt natural o de soja
- 5g de suc de llimona
- 1cdta de postres de salsa de soja
- 1 all petit
- 1 polsim de sal
- Julivert deshidratat per decorar (opcional)
PREPARACIÓ:
1. Posem en remull les ametlles i els anarcards, unes 12 hores (han de quedar ben coberts d'aigua, que augmentaran de volum). Escorrem i reservem.
2. Posem dins del got tots els ingredients excepte el julivert per decorar. Ho triturem 20 segons/Vel.5. Baixem els ingredients a la base del got i tornem a triturar 40segons/Vel.7. Si la textura no ens acaba de fer el pes i ho volem una mica més fi, tornem a baixar la pasta a la base del got i triturem una mica més, 30segons/Vel.7.
3. Ho presentem en bols petits o plat gran, com vosaltres vulgueu. Abans de presentar-lo a taula, empolvoreu-ho amb julivert deshidratat. Ho podeu menjar acompanyat de torradetes o amb tires de pastanaga.
I ja està! Només queda xalar i gaudir-ho compartint!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Digue'm què opines!!!