SOPA DE VERDURES, FESOLS BLANCS I PILOTES



Hem encetat la temporada de sopes! Que bé! Quines ganes tenia! 
M'agraden moltíssim...i escalfen. Ho escalfen tot, el cos i l'ànima! 
Hi ha gent que té costum de fer-la per dinar, d'altres per sopar. A mi m'agraden tant per dinar com per sopar! 

La que us presento avui quasi que podria ser un plat únic, ja que és molt completa. 
És una recepta senzilla, d'anar per casa i d'aquelles que es fan a ull. 


Intento explicar-la el millor possible, vinga! 

INGREDIENTS (4p): 
  • 1 trosset de porro 
  • 1 trosset de ceba
  • 1 pastanaga petita 
  • 1 trosset de carabassó amb pell 
  • 1 patata mitjana trossejada petita
  • 1l de brou suau de verdures 
  • Un grapat de fesols 
  • Un grapat de pilotes petites de sopa 
  • Oli OVE 
  • Sal 
PREPARACIÓ: 

1. En una cassola posem a escalfar una raig d'OVE i sofregim suaument el porro, la ceba, la pastanaga i el carabassó durant uns 8-10 minuts aproximadament. 

2. Una vegada tenim enllestit el sofregit incorporem el brou, un polsim de sal, les pilotes, la patata trossejada petita i els fesolets. Ho fem coure fins que la patata està ben cuita i es comença a desfer una miqueta. 
Modifiqueu la quantitat de brou segons el vostre gust, si us agrada més o menys espessa la sopa. 

I ja està! Ja ho tenim! Oi que no té cap complicació? És molt senzilla de fer i asseguro que us agradarà molt. Animeu-vos a fer-la! 





Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!