Abans de començar a explicar-vos res...us recomano que si sou "puristes" de segons quines receptes, no continueu llegint.
Soc plenament conscient de que no he fet un "cachopo" autèntic (tot i que aquesta era la idea inicial i encara mantinc el propòsit) però que no ho sigui no vol que no us ho pugui explicar.
Sí que he utilitzat els ingredients adients: carn de vedella tallada en forma de llibret (de Carnisseria Nogales), pernil salat i formatge (curat de cabra, d' Artagro de Rasquera). També els he arrebossat en ou i pa ratllat.
En el pas que m'he saltat la norma és en el de la cocció: no l'he fregit a la paella. El dia que els vaig preparar em va venir de gust provar com quedarien a la fregidora d'aire. I, mira, em va agradar el resultat! Es van coure molt bé, la carn va quedar tendra (la vedella és de molta qualitat) i em vaig estalviar unes quantes calories...que ja em convé!
Vinga, us explico com ho vaig fer!
INGREDIENTS (a ull):
- Filets de vedella tallats finets
- Pernil salat
- Formatge (jo vaig utilitzar curat de cabra)
- Per arrebossar: pa ratllat i ou batut
- Una mica d'OVE per pinzellar
- Sal
PREPARACIÓ:
1. Salem els filets de vedella.
2. Preparem els "llibrets": sobre un tall de vedella posem pernil salat i formatge. Ho tanquem amb un segon tall de vedella i ho apretem una mica.
3. Preescalfem la fregidora d'aire. Mentrestant, arrebossem els "cachopos": primer passem per ou batut i després per pa ratllat.
4. Ara ve el pas de la cocció: els vaig col·locar a la cistella de la fregidora, els vaig pinzellar amb oli verge extra i vaig programar 15 minuts a 180º. En aquest pas vigileu, cada electrodomèstic és diferent i pot haver variacions en temps i temperatura per aconseguir el mateix resultat.
I...res més! Quin plat més senzill, fàcil de fer i que fa xalar moltíssim!
Em sembla perfecte alleugerir la càrrega calòrica😉
ResponEliminaAmb vedella de qualitat i aquest formatge ha de quedar boníssim.
Ptnts
Glòria
La teva manera, també serà la meva, acabo de comprar la vedella; jo a carnisseria Llorens!:=)MªAssumpció
ResponEliminaS'ha de provar!!!