Una vegada van finalitzar les festes de Nadal vaig voler fer una mica de "net" al congelador. Sempre compres una mica més "per si de cas" i passen els dies i no ho necessites.
Vaig dubtar si preparar unes mandonguilles amb salsa, unes pilotetes per la sopa o una salsa bolonyesa. Al final vaig optar per uns filets russos. A més a més, tenia ganes de provar de coure'ls a la meva fregidora d'aire. Va ser una bona opció!
Els vaig acompanyar de ceba caramel·litzada preparada amb el meu TM6 però els hagués pogut acompanyar de qualsevol altra salsa o d'un puré de patata. L'acompanyament el deixo al vostre gust, l'opció és vostra!
Els vaig preparar d'una manera molt semblant a com vaig la preparació de la carn picada per fer mandonguilles. Vaig afegir dos ingredients: ceba i salsa de soja. Van quedar...boníssims!
Vinga, us ho explico!
INGREDIENTS (10 filets aprox):
- 500g de carn picada mixta
- 1/2 ceba petita tallada a trossets petits
- 1 ou
- Una mica de julivert
- 2-3 cullerades de pa ratllat i una mica més per arrebossar
- 1 cullerada de salsa de soja
- 1 cullerada de llet
- Sal
- Un polsim de pebre
- Oli OVE per pinzellar els filets (unes tres cullerades)
PREPARACIÓ:
1. En un bol barregem tots els ingredients fins que estan molt ben integrats. Ho deixem reposar unes hores a la nevera cobert amb film transparent (la majoria de vegades ho preparo a la nit per al dia següent).
2. Dividim la massa en 10 porcions aproximadament. Formem una bola amb cada porció, l'aplanem i l'arrebossem en pa ratllat.
3. Cocció: podeu fregir-los o coure'ls a la fregidora d'aire. Vaig preescalfar i els vaig pinzellar amb OVE coure uns 15 minuts a 200º.
I ja ho tenim! Com us he dit a l'inici de l'entrada...els podeu acompanyar del que més us agradi!
Només llegint la recepta ja m’agafa gana!
ResponEliminaQue bones han d’estar amb la ceba per damunt😋
Ptnts
Glòria
Apuntada, bona idea!!!....jo també faré amb fregidora d'aire!:=) MªAssumpció
ResponElimina