AMANIDA DE PIQUILLOS AMB VENTRESCA DE TONYINA #OlivaSupermercats

 


Apurant el mes de novembre i a punt d'obrir la porta al mes de desembre arribo amb un nova recepta #OlivaSupermercats 
Arriben dies de començar a pensar en els dinars i sopars de Nadal i avui us vull donar una idea senzilla i boníssima a la vegada. 

Senzilla perquè ens facilitarà la feina a l'hora de preparar entrants per compartir a taula i boníssima perquè la combinació pebrot piquillo i ventresca de tonyina és excel·lent. Almenys a mi...m'encanta! Els pebrots piquillos amb anxoves i amb tonyina els trobo deliciosos! 



La recepta d'avui no té cap complicació, anant a la botiga Oliva Supermercats de Móra d'Ebre i comprant els dos ingredients protagonistes ja la teniu gairebé enllestida. 

INGREDIENTS:
  • Pebrots piquillo 
  • Ventresca de tonyina 
  • Oli d'oliva verge extra 
  • Un polsim de sal 
  • Pebre mòlt 
  • Julivert 
PREPARACIÓ: 

Utilitzeu uns plats ben bonics, d'aquells que reserveu per ocasions especials, i que contrastin molt bé amb el color roig dels pebrots. 
Disposeu els pebrots de manera que quedin ben col·locats (com si fos una flor) i saleu lleugerament. 
Amb l'ajuda d'unes pinzes d'emplatar col·loqueu a sobre les tires de ventresca. 
Reguem generosament amb oli d'oliva VE i empolvorem amb pebre mòlt i julivert. 

I ja està! Ja ho tenim! El color roig del pebrot és molt nadalenc i de ben segur que us quedarà molt bé a la vostra taula!






Comentaris