Apurant el mes de novembre i a punt d'obrir la porta al mes de desembre arribo amb un nova recepta #OlivaSupermercats
Arriben dies de començar a pensar en els dinars i sopars de Nadal i avui us vull donar una idea senzilla i boníssima a la vegada.
Senzilla perquè ens facilitarà la feina a l'hora de preparar entrants per compartir a taula i boníssima perquè la combinació pebrot piquillo i ventresca de tonyina és excel·lent. Almenys a mi...m'encanta! Els pebrots piquillos amb anxoves i amb tonyina els trobo deliciosos!
La recepta d'avui no té cap complicació, anant a la botiga Oliva Supermercats de Móra d'Ebre i comprant els dos ingredients protagonistes ja la teniu gairebé enllestida.
INGREDIENTS:
- Pebrots piquillo
- Ventresca de tonyina
- Oli d'oliva verge extra
- Un polsim de sal
- Pebre mòlt
- Julivert
PREPARACIÓ:
Utilitzeu uns plats ben bonics, d'aquells que reserveu per ocasions especials, i que contrastin molt bé amb el color roig dels pebrots.
Disposeu els pebrots de manera que quedin ben col·locats (com si fos una flor) i saleu lleugerament.
Amb l'ajuda d'unes pinzes d'emplatar col·loqueu a sobre les tires de ventresca.
Reguem generosament amb oli d'oliva VE i empolvorem amb pebre mòlt i julivert.
I ja està! Ja ho tenim! El color roig del pebrot és molt nadalenc i de ben segur que us quedarà molt bé a la vostra taula!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Digue'm què opines!!!