Amb la recepta que us porto avui dono per estrenada la meva temporada de 🎄Nadal 2023 🎄
Estic molt contenta perquè he fet dues estrenes en una...per un costat el motlle i per l'altre el nou llibre Todo sobre los Bunt de Bea Roque.
Els motlles, ja sabeu, soc una apassionada. I el llibre...espectacular es queda curt. A part de poder gaudir de les seves receptes i de les seves imatges, he après una mica més sobre aquests dolços que tant m'agraden.
Em va fer il·lusió voler estrenar el llibre amb una recepta ben nadalenca, i mira, avui us la presento. Em va agradar molt però que molt.
La vaig compartir amb la meva família i també els va agradar moltíssim, així que...vol dir que es queda.
No em vaig poder esperar a veure si sobra torró tou de Xixona i vaig anar a comprar-ne expressament.
Vaig seguir la recepta fil per randa i li vaig incloure un rajolí de pasta de vainilla, com faig a la majoria de cocs i bundts que preparo.
Vinga, us explico!
🎄INGREDIENTS:
- 3 ous M
- 180g de sucre blanc
- 100g d'oli de gira-sol
- 200g de farina d'ús comú
- 2 cdts d'impulsor Royal
- 135g de iogurt grec
- 90g de torró de Xixona
- 50g de llet calenta (per desfer el torró)
- 1 cdta de postres de pasta de vainilla
- Sucre glass vainillat per decorar
🎄PREPARACIÓ:
1. Escalfem el forn a 175º i preparem el motlle amb spray desemmotllant. Reservem.
2. Tamissem la farina i el Royal. Reservem. Barregem el iogurt amb la pasta de vainilla i reservem.
3. Desfem el torró ben desfet amb les mans i el posem en un bol. Incorporem la llet calenta i amb l'ajuda d'una forquilla el desfem. Reservem.
4. Al bol de la KA posem el sucre i els ous. Amb l'accessori varetes ho batem molt bé a velocitat alta fins que queda una esponjosa.
5. Baixem la velocitat de la KA i incorporem molt lentament l'oli. Canviem l'accessori varetes per la pala i afegim la crema de torró (llet+torró desfet).
5. Ara és el moment d'incorporar la farina i la de iogurt/vainilla. Ho fem seguint els passos: farina-iogurt-farina-iogurt-farina.
6. Aboquem la massa dins el motlle, allisem la superfície amb l'espàtula i fem un copets sobre el pedrís de la cuina (posem a sota un drap).
8. Enfornem durant uns 40 minuts aproximadament o fins que el testador surt net. Retirem del forn i deixem reposar uns 10 minuts dins del motlle.
9. Desemmotllem i el deixem refredar sobre una reixeta.
10. Abans de presentar-lo i una vegada estigui fred, l'empolvorem amb sucre glass.
Us asseguro que us enamorarà i voldreu repetir! Mireu el tall...
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Digue'm què opines!!!