MINI BUNDTS DE CACAU, CAFÈ I PERLES DE XOCO #NationalBundtCakeDay


 Avui és un dels dies que m'agraden més del calendari dels dies internacionals, el dia internacional dels bundts. 

Qui em coneixeu sabeu que són un dels meus dolços preferits i que soc una enamorada dels seus motlles. 

Us animo a visitar la categoria BUNDT CAKES del meu bloc i així podreu veure totes les receptes que he anat publicant al llarg d'aquests anys.

La recepta que avui us porto és la que he preparat per al #nationalbundtcakeday d'aquest 15 de novembre de 2023. 

La recepta original és del bloc de la meva admirada Bea del bloc I love budnt cakes. L'he seguit fil per randa, no he variat res. L´únic que li he afegit són unes perletes de xocolata, que crec que li han anat molt bé. 

He utilitzat el motlle Anniversary Bundtlette de Nordic Ware. 

Vinga, us explico com ha anat! 

INGREDIENTS: 

  • 200g de farina comú
  • 90g de cacau en pols 
  • 2 cdtes d'impulsor 
  • 1 polsim de sal 
  • 3 ous L
  • 180g de sucre moré
  • 120ml d'oli de gira-sol
  • 70ml de cafè acabat de fer
  • 240g de iogurt grec
  • 1 cdta de pasta de vainilla 
  • 1 grapat de perles de xocolata 
  • Sucre glass per decorar (opcional)
PREPARACIÓ:

1. Escalfem el forn a 180º i preparem el motlle amb spray desemmotllant. Reservem. 

2. Tamissem la farina, la sal, el Royal i el cacau. Reservem. Barregem el iogurt amb la pasta de vainilla i reservem. 

3. Al bol de la KA posem el sucre i els ous. Amb l'accessori varetes ho batem molt bé a velocitat alta fins que queda una esponjosa. 

4. Baixem la velocitat de la KA i incorporem molt lentament l'oli. Fem el mateix amb el cafè. Canviem l'accessori varetes per la pala. 

5. Ara és el moment d'incorporar la barreja de farina/cacau i la de iogurt/vainilla. Ho fem seguint els passos: farina-iogurt-farina-iogurt-farina. 

6. Per últim, incorporem el grapat de perles de xocolata i ho acabem de barrejar amb l'espàtula. 

7. Aboquem la massa dins el motlle, allisem la superfície amb l'espàtula i fem un copets sobre el pedrís de la cuina (posem a sota un drap). 

8. Enfornem durant uns 35 minuts aproximadament o fins que el testador surt net. Retirem del forn i deixem reposar uns 10 minuts dins del motlle. 

9. Desemmotllem i el deixem refredar sobre una reixeta.

10. Abans de presentar els minibundts els empolvorem amb sucre glass.


És el meu desig que us agradin i que us animeu preparar-los. Us asseguro que no us decebran!  













Comentaris

  1. Han de ser bons de veritat, el cafè amb la xocolata m’agrada molt.

    La teva llista de bundts és impressionant i tots preciosos amb aquest be de déu de motlles que tens.

    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!