Paté de calçots, salsa romesco i fruits secs...o paté calçotada #OlivaSupermercats

A la recta final del mes de febrer us porto una nova recepta patrocinada per #OlivaSupermercats (podeu clicar aquest enllaç per veure totes les receptes que he anat publicant). 

Al mes de febrer és quan comencem amb les calçotades amb la colla dels amics o amb la família. Encara fa fred però ja ve molt de gust estar al tros, al mas o "aldefora" gaudint del sol, de l'aire lliure i de la bona companyia.

Ens pot passar, però, que ens vingui de gust menjar uns poquets calçots. I què podem fer? Doncs a Oliva Supermercats podem trobar un nou producte d'Agrofresc que ens pot ajudar a "matar el cuquet" de menjar calçots: els calçots cuits i envasats al buit. 

 

A part de menjar els calçots de manera tradicional amb la seva salsa, també podeu preparar altres plats: truita, pizza, coca, bunyols...i la recepta que us porto avui, un paté. Al meu bloc en tinc sis receptes publicades! Podeu triar la que més us agradi! 

 

 

Vinga, no m'embolico més i us explico. És molt ràpid i senzill. Us asseguro que us encantarà! A més, els seus ingredients són molt nostres...semblarà que esteu en plena calçotada! 

 

INGREDIENTS: 

  • 6-8 calçots 
  • 1 grapat d'avellanes del terreno torrades 
  • 1 grapat d'ametlles del terreno torrades 
  • 4 o 5 cullerades de salsa de romesco  (si és una salsa molt densa, reduïu quantitat) 
  • Un polsim de pebre 
  • Torradetes o bastonets de pa

PREPARACIÓ: 

1- Posem els ingredients dins del got de la batedora en l'ordre que està detallada a la llista.  

2- Ho triturem molt i molt bé, fins que veiem que la textura és la que ens agrada. Si us queden trossets més grans d'avellana o ametlla no patiu, trobar-los quan mossegues dona alegria. 

3- Posem el paté en torradetes o en un bol amb bastonets de pa al costat. Al nostre gust! 

Ja veieu que és una proposta molt senzilla i molt ràpida de fer. 

També ho podeu preparar amb els calçots que us sobrin de la calçotada. No llencem res! 

Si us animeu a preparar aquest paté...desitjo que us agradi.



 

Comentaris

  1. Una recepta "SUPER" engrescadora, original i de temporada!!!
    GRÀCIES!!! resta anotada!:=)MªAssumpció

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!