Fa uns dies vaig veure aquesta torradeta al perfil d'Instagram de la @myrtokalle i va ser com un amor a primera vista. La faré, si o sí, vaig decidir en aquell mateix moment!
Ara estem en plena temporada de cireres i a la Ribera d'Ebre les tenim d'excel·lentíssima qualitat. Respecte a la recepta que ella proposava he fet alguns canvis: la cocció l'he fet amb l'airfryer en compte de fer-la amb el forn i he utilitzat formatge de cabra de tovalló Làctics Rasquera, d'Artagro.
L'he preparat de la següent manera:
🍒Dos grapats de cireres sense pinyol, amb sal, oli i pebre. 12 minuts a 180graus a l'airfryer.
🍒4 llesques de pa, torrat a la torradora.
🍒 A cada llesca de pa torrat: un rajolí d'oli d'oliva verge extra, una porció de formatge de cabra #detovalló #Artagro , 4 o cinc cireres cuites, unes nous trossejades i empolvorar amb pebre i una mica de timó.
I ja ho tenim! A xalar de valent! Una combinació espectacularment deliciosa!
Les cireres ens donen molt joc a la cuina! A mi m'agrada molt utilitzar-les com acompanyament de carn i peix.
Més bo impossible!
ResponEliminaDarrerament m'estàs creant moooooltes necesitats ;D
Ptnts
Glòria
FELICITATS!!!...100% proximitat:=)MªAssumpció
ResponElimina