Arribo a les últimes hores del mes de juny amb aquesta nova recepta
L'ingredient protagonista d'aquesta recepta és el préssec paraguaià (o com nosaltres li diem "paraguaio").
Recordeu que la idea de la recepta de la recepta que vaig publicar fa uns dies amb préssec la vaig agafar de la revista cuina de maig-juny? Doncs aquesta, també. Són les dues receptes que vaig marcar com a prioritàries!
Si us agraden els contrastos de dolç-salat i les combinacions fruita-formatge, aquesta us encantarà. Us ho asseguro! A més a més, el toc que li dona la fulla de menta és molt però que molt especial.
És un rotllet ideal per un dinar o sopar d'estiu informal...d'aquests que prepares picadetes que no et donen molta feina.
Ara que som a l'estiu ens decantem per opcions més fresques, de poc foc (o gens) i que ens ajudin a passar la calor.
Tots els ingredients del rotllet els trobareu a la botiga Oliva Supermercats de Móra d'Ebre.
Els préssecs paraguaios són de Flor de Camp (Benissanet) i el formatge de tovalló de cabra d'Artagro (Rasquera), productes de proximitat de la nostra comarca Ribera d'Ebre.
No hi ha molt cosa per explicar, només heu d'agafar els ingredients i formar un rotllet, tal i com ho veieu a la foto.
- Talls finets de pernil salat
- Préssec paraguaià Flor de Camp pelat i tallat a rodanxes fines
- Formatge de cabra Artagro, de tovalló tallat més o menys igual que el préssec.
- 1 fulla de menta per cada rotllet
Els presenteu ben bonics, en un plat o safata que faci goig i veureu...us demanaran que els torneu a fer!
A mi m'han agradat moltíssim!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Digue'm què opines!!!