Avui us porto una nova recepta #ReceptaOlivaSupermercats
Com som a l'estiu, és possible que no ens vingui de gust el forn però sí preparar coseta dolça.
Aquest recepta la vaig veure al perfil d'instagram d'Elena Irma (elena_boir_), d'aquelles que es posen de moda i molta gent ens animem a preparar-les.
Em va atreure la seva senzillesa, tant la dels ingredients com la del procediment per fer-la. I la veritat...ens va agradar moltíssim!
Us agrada el pa, la xocolata i les nous? Doncs de ben segur que us encantarà!
Només necessitarem un cassó o microones per desfer la xocolata i uns paperets de magdalena. Vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- 1 tableta de xocolata negra (o la que més us agradi)
- 100g de nous Infrusec-Cooperativa Avellanera de la Selva del Camp
- 50g de crostons de pa torrats (no fregits!)
PREPARACIÓ:
1. Trossegem una mica les nous i les reservem en un bol juntament amb els crostonets de pa.
2. Desfem la xocolata al bany maria o al microones. L'aboquem al bol que tenim preparat i ho barregem molt bé.
3. Amb una cullereta de postres anem agafant porcions de massa i l'anem dipositant en paperets de magdalenes. Ho portem a la nevera i ho deixem refredar almenys una hora.
4. Una vegada ha passat aquest temps, els podem guardar en una carmanyola o llauna i conservar-ho a la nevera.
Què us ha semblat? Si voleu tenir dolcet preparat i no dedicar molt temps a la cuina...aquí teniu la vostra proposta ideal!
Fàcil i resultona ...GRÀCIES!:=)MªAssumpció
ResponEliminaEls he fet!!!!!! Èxit 😍🥰😍
ResponEliminaPtnts
Glòria
No sé si m'agraden més amb nous o amb avellanes. Fàcils i boníssims. Besets.
ResponElimina